stat juli 15

49 personer mistet livet i trafikkulykker i Norge første halvår av 2015. Dette er 26 færre enn i de første seks månedene i fjor.

2015 kan muligens bli det første året man kommer under 100 trafikkdrepte.

 

 

 

 

Statistisk sentralbyrå forteller nå i juli 2015 om 49 drepte første halvår.
http://ssb.no/transport-og-reiseliv/statistikker/vtu

På samme tid i fjor var tallet 75, så her snakker vi om en svært positiv utvikling - selv om hver eneste trafikkdrepte er en for mye.

 

GURO RANES:

"Stadig flere av oss holder fartsgrensen og kjører etter forholdene. Det er noen av de viktigste årsakene til at færre dør i trafikken nå enn tidligere", uttaler Guro Ranes, avdelingsdirektør for trafikksikkerhet  i Statens vegvesen i en pressemelding.
Mer her:
https://samferdsel.toi.no/hjem/kanskje-ny-trafikksikkerhetsrekord-article33092-98.html

 

JAN JOHANSEN:

"Utviklingen går i riktig retning, men i Norge har vi en tydelig visjon om at ingen skal omkomme eller skades for livet på veiene. Med denne visjon som bakteppe er nedgangen vi nå ser en sterk motivasjon til å forsterke trafikksikkerhetsinnsatsen ytterligere. Nå krysser vi fingrene for en sommer uten mange alvorlige ulykker", sier direktør Jan Johansen i Trygg Trafikk.
Mer her:
http://www.tryggtrafikk.no/pressemeldinger/faerre-omkommer-i-trafikken/

 

AGDER-fylkene:
Det er viktig å merke seg at for Agder-fylkene har første halvår av 2015 ikke vært et positivt trafikkår. Aust-Agder har 6 drepte, mens Vest-Agder har 3.

 

 

Statistikk fram til 2014:

norge stat 2014 550
OBS: Tallet ble i mai 2015 justert fra 149 til 147 for året 2014.

 

 

 

film bilde 400 400

FILMSERIER

Nullvisjonen Agder har gjennom årene laget mange filmserier. Filmene retter seg mot ulike grupper og har ulike temaer. Det er filmer som passer for RUSS, for FORELDRE, for FERIEBILISTER osv. Vi har også fått laget flere tegnefilmer. Filmene brukes i undervisning og på våre tre Facebooksider. De har en snert av humor - men med et alvorlig budskap.
SE FILMER HER >>

podkast 400 400

PODKAST

Vinteren 2020 startet Nullvisjonen Agder opp sin egen podkast. Episodene er frittstående og er av litt ulik lengde, ca. 12-15 minutter. Man finner episodene på 5 ulike plattformer, blant annet Spotify. Alle er selvsagt gratis tilgjengelige, og de høres faktisk av titusener av lyttere. For full oversikt over episodene, og omtale av dem, klikker du deg videre.
ALLE VÅRE EPISODER >>

nullvisjonen black 400 400

NULLVISJONEN?

Nullvisjonen i Norge, som begrep og tenkemåte, hadde 20 års jublileum i februar 2021. Nullvisjonen Agder startet opp i 2003.
Nullvisjonen er grunnlaget for alt trafikksikkerhetsarbeid i Norge - en visjon om at det ikke skal forekomme ulykker med drepte eller hardt skadde i trafikken. Trafikantene og myndighetene har et delt ansvar for trafikksikkerheten.
LES MER HER >>
Anbefalte sider

trafikkvett agderfk 18pluss trafoen trygg trafikk svv politiet russ paa vei toi vti 

agder fk logo lang

Artikkelvisninger
3618715
Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter

Innhold © Nullvisjonen Agder

Personvern og cookies

Denne erklæringen gjelder for Nullvisjonen Agder med tilhørende nettsider.

Hva er informasjonskapsler (“cookies”) og lokal lagring av data?
Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Dataene kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider, hvilken nettleser du bruker, hvilke annonser du har blitt vist. Slike “lokalt lagrede data” kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på tjenestene til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk bedre tilrettelagt og mer meningsfullt for deg. Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg (slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende), men informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne.

Hva bruker vi informasjonskapsler og lokalt lagret data til?
Vi bruker lokal lagring av data for å:

Levere og tilpasse tjenestene våre til enheten og nettleseren du bruker
Gi deg relevant og tilpasset innhold
Måle og analysere trafikken på nettsidene

Endringer
Vi kan komme til å gjøre endringer i denne Personvernerklæringen for eksempel som en konsekvens av at vi gjør endringer i oppbyggingen av eller funksjonalitet på nettsiden. Dersom vi gjør vesentlig endringer, vil vi informere om dette på nettsiden.