mandal 16Mandal kommune er nå kommet med i Nullvisjonen. 13 av 15 kommuner står dermed sammen med Vest-Agder fylke om denne satsingen.

Bystyret i Mandal kommune vedtok allerede 24. april 2014 at de var positive til deltakelse.

Nå er en kontaktperson på plass, og Mandal er med.

Vi ønsker Mandal kommune velkommen i "Nullvisjonsfamilien".

 

Nullvisjonens kontaktperson i Mandal kommune er Guro Wendelbo.

guro
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
38 27 34 12
90 88 24 84

 

Vest-Agder fylkeskommune står bak

Vest-Agder fylkeskommune står bak tiltaket Nullvisjonen, og tre medarbeidere står for det daglige arbeidet i hver sin region. Slik dekkes det meste av fylket.

I Lindesnesregionen, som Mandal tilhører, er det Bjørn Ivar Birkeland som er leder i Nullvisjonen.

bjorn-ivar
Bjørn Ivar Birkeland
91 86 25 97
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

De andre regionene kan man se her:  
Listerregionen >> og Søgne-Songdalen-Vennesla >>

Les hva Nullvisjonen er her >> 

 

Kun Lindesnes kommune står nå utenfor Nullvisjonen

13 av 15 kommuner i fylket er med i Nullvisjonen – kun Lindesnes kommune har foreløpig valgt å stå utenfor, men er nå på glid.

Kr.sand kommune er ikke tenkt inkludert i det konkrete nullvisjonsarbeidet. Satsingen er distriktsrettet, og arbeidet med trafikksikkerhet i Kr.sand ivaretas av fylkeskommunen, Trygg Trafikk og deres kontaktpersoner samt Statens Vegvesen. Imidlertid må det nevnes at Nullvisjonen deltar på trafikkdager på de videregående skolene i Kr.sand, og tiltakene 18pluss og Trafoen på Skandinavisk trafikksenter er også sentrale i Kr.sand. 18pluss og Trafoen er også tiltak finansiert av fylkeskommunen. Kristiansand kommune har også et godt fokus på trafikksikkerhet i planlegging og kommunal drift.

De fleste kommuner som er med i Nullvisjonen deltar kun med en kontaktperson. Den nødvendige økonomien tar fylkeskommunen seg av.

Kontaktpersonen er et bindeledd mellom kommunen og Nullvisjonsleder og er i de fleste kommuner en person som også deltar i kommunens trafikkrelaterte saker, planarbeid o.l. – et arbeid kommunen uansett må ta hånd om. Dermed kan man si at kommunenes kostnader for å være med i Nullvisjonen er relativt små. 

 

film bilde 400 400

FILMSERIER

Nullvisjonen Agder har gjennom årene laget mange filmserier. Filmene retter seg mot ulike grupper og har ulike temaer. Det er filmer som passer for RUSS, for FORELDRE, for FERIEBILISTER osv. Vi har også fått laget flere tegnefilmer. Filmene brukes i undervisning og på våre tre Facebooksider. De har en snert av humor - men med et alvorlig budskap.
SE FILMER HER >>

podkast 400 400

PODKAST

Vinteren 2020 startet Nullvisjonen Agder opp sin egen podkast. Episodene er frittstående og er av litt ulik lengde, ca. 12-15 minutter. Man finner episodene på 5 ulike plattformer, blant annet Spotify. Alle er selvsagt gratis tilgjengelige, og de høres faktisk av titusener av lyttere. For full oversikt over episodene, og omtale av dem, klikker du deg videre.
ALLE VÅRE EPISODER >>

nullvisjonen black 400 400

NULLVISJONEN?

Nullvisjonen i Norge, som begrep og tenkemåte, hadde 20 års jublileum i februar 2021. Nullvisjonen Agder startet opp i 2003.
Nullvisjonen er grunnlaget for alt trafikksikkerhetsarbeid i Norge - en visjon om at det ikke skal forekomme ulykker med drepte eller hardt skadde i trafikken. Trafikantene og myndighetene har et delt ansvar for trafikksikkerheten.
LES MER HER >>
Anbefalte sider

trafikkvett agderfk 18pluss trafoen trygg trafikk svv politiet russ paa vei toi vti 

agder fk logo lang

Artikkelvisninger
3725286
Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter

Innhold © Nullvisjonen Agder

Personvern og cookies

Denne erklæringen gjelder for Nullvisjonen Agder med tilhørende nettsider.

Hva er informasjonskapsler (“cookies”) og lokal lagring av data?
Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Dataene kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider, hvilken nettleser du bruker, hvilke annonser du har blitt vist. Slike “lokalt lagrede data” kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på tjenestene til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk bedre tilrettelagt og mer meningsfullt for deg. Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg (slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende), men informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne.

Hva bruker vi informasjonskapsler og lokalt lagret data til?
Vi bruker lokal lagring av data for å:

Levere og tilpasse tjenestene våre til enheten og nettleseren du bruker
Gi deg relevant og tilpasset innhold
Måle og analysere trafikken på nettsidene

Endringer
Vi kan komme til å gjøre endringer i denne Personvernerklæringen for eksempel som en konsekvens av at vi gjør endringer i oppbyggingen av eller funksjonalitet på nettsiden. Dersom vi gjør vesentlig endringer, vil vi informere om dette på nettsiden.