lindesnes 2Nylig vedtok Lindesnes kommune at de ville være med i Nullvisjonen. Med det er "Nullvisjonsfamilien" i regionen komplett.
Alle kommunene i Lindesnesregionen er nå med - og hele 14 av 15 kommuner i Vest-Agder fylke er med.

 


Bjørn Ivar Birkeland er Nullvisjonsleder i regionen. Lindesnes kommune vil snart få på plass en kontaktperson slik de fleste andre kommuner nå har.

Fylkeskommunen står bak Nullvisjonssatsingen økonomisk. Kommunenes deltakelse innebærer å ha en kontaktperson i en bistilling.

Kr.sand?

Det er nå kun Kr.sand som ikke er med i Nullvisjonen - noe de nok kanskje ikke blir heller. Kr.sand som fylkets storby ivaretas på flere andre måter.

Satsingen på Nullvisjonen er distriktsrettet, og arbeidet med trafikksikkerhet i Kr.sand ivaretas av fylkeskommunen, Trygg Trafikk og deres kontaktpersoner samt Statens Vegvesen.

Kommunen har også flere andre tiltak og satsinger tilpasset dens størrelse.

Imidlertid må det nevnes at Nullvisjonen deltar på trafikkdager på de videregående skolene i Kr.sand, og tiltakene 18pluss og Trafoen på Skandinavisk trafikksenter er også sentrale i Kr.sand. 18pluss og Trafoen er også tiltak finansiert av fylkeskommunen. Kristiansand kommune har også et godt fokus på trafikksikkerhet i planlegging og kommunal drift.

nullvisjonen black 400 400

NULLVISJONEN?

Nullvisjonen i Norge, som begrep og tenkemåte, hadde 20 års jublileum i februar 2021. Nullvisjonen Agder startet opp i 2003.
Nullvisjonen er grunnlaget for alt trafikksikkerhetsarbeid i Norge - en visjon om at det ikke skal forekomme ulykker med drepte eller hardt skadde i trafikken. Trafikantene og myndighetene har et delt ansvar for trafikksikkerheten.
LES MER HER >>

film bilde 400 400

FILMSERIER

Nullvisjonen Agder har gjennom årene laget mange filmserier. Filmene retter seg mot ulike grupper og har ulike temaer. Det er filmer som passer for RUSS, for FORELDRE, for FERIEBILISTER osv. Vi har også fått laget flere tegnefilmer. Filmene brukes i undervisning og på våre tre Facebooksider. De har en snert av humor - men med et alvorlig budskap.
SE FILMER HER >>

rudskogen 400 400

UNGDOMSPROSJEKTET

Hver år kjører vi vårt ungdomsprosjekt i alle tre regioner for 10-20 ungdommer hver. Vi starter i februar og avslutter i juni, og i denne peridoen deltar ungdommene på 4 obligatoriske samlinger om trafikksikkerhet. Vi spanderer belønning på de som fullfører; En bilreparasjon - eller en tur til Rudskogen og banekjøring med Porsche Cayman. 
LES MER HER >>>

podkast 400 400

PODKAST

Vinteren 2020 startet Nullvisjonen Agder opp sin egen podkast. Episodene er frittstående og er av litt ulik lengde, ca. 12-15 minutter. Man finner episodene på 5 ulike plattformer, blant annet Spotify. Alle er selvsagt gratis tilgjengelige, og de høres faktisk av titusener av lyttere. For full oversikt over episodene, og omtale av dem, klikker du deg videre.
ALLE VÅRE EPISODER >>
Anbefalte sider

trafikkvett agderfk 18pluss trafoen trygg trafikk svv
politiet russ paa vei toi vti trafikkatferd 3

 

agder fk logo lang

  • Artikkelvisninger 3994195
Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter

Innhold © Nullvisjonen Agder