trafikkvettreglerDet viktigste bidraget til videre nedgang i antall trafikkdrepte er vår egen atferd - vårt trafikkVETT. Veitrafikkloven regulerer trafikken på en god og trygg måte, men mange omkommer likevel pga egen og andres atferd - en atferd som IKKE følger reglene. Hva er det viktigste mht TRAFIKKVETT?

trafikkvett logo 

www.trafikkvett.no 
er opprettet for best mulig profilering.

 

Enkle livreddende huskeregler

I Norge har vi både Fjellvettregler og Sjøvettregler som gir gode råd og vink og retningslinjer for fornuftig atferd til fjells og på sjøen. Det er livreddene regler.

Det er lurt å ha noen få knagger å henge sikkerhet på - til sjøs og til fjells. Slik er det også i trafikken. 

 

Her har Nullvisjonen laget sine regler for TRAFIKKVETT:

Nullvisjonens trafikkvettregler

trafikkvettregler

pdfPDF her >>

GLASS OG RAMME

Vi har satt en god del TRAFIKKVETTREGLER i glass og ramme og starter nå utdeling til skoler, barnehager, rådhus, ulike arbeidsplasser mm. på Agder. Vårt håp er at mange ønsker å ha disse på veggen som en liten påminnelse.

Målet er at flest mulig ser dette - aller helst voksne.

Dersom alle følger disse reglene kan man faktisk sette en strek over en stor mengde alvorlige trafikkulykker med hardt skadde og drepte.

 

Ta gjerne kontakt med oss dersom dere ønsker et slikt "bilde".

regler innrammet


 

 

bib 16

Lindesnesregionen
Bjørn Ivar Birkeland 
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Telefon: 918 62 597
 
 
 
torstein 16
 

Listerregionen

Torstein Salvesen

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Telefon: 905 55 947

 

tom erik 16

Søgne, Songdalen, Vennesla

Tom Erik Dønnestad

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Telefon: 906 67 689

 

 

 

nullvisjonen black 400 400

NULLVISJONEN?

Nullvisjonen i Norge, som begrep og tenkemåte, hadde 20 års jublileum i februar 2021. Nullvisjonen Agder startet opp i 2003.
Nullvisjonen er grunnlaget for alt trafikksikkerhetsarbeid i Norge - en visjon om at det ikke skal forekomme ulykker med drepte eller hardt skadde i trafikken. Trafikantene og myndighetene har et delt ansvar for trafikksikkerheten.
LES MER HER >>

film bilde 400 400

FILMSERIER

Nullvisjonen Agder har gjennom årene laget mange filmserier. Filmene retter seg mot ulike grupper og har ulike temaer. Det er filmer som passer for RUSS, for FORELDRE, for FERIEBILISTER osv. Vi har også fått laget flere tegnefilmer. Filmene brukes i undervisning og på våre tre Facebooksider. De har en snert av humor - men med et alvorlig budskap.
SE FILMER HER >>

rudskogen 400 400

UNGDOMSPROSJEKTET

Hver år kjører vi vårt ungdomsprosjekt i alle tre regioner for 10-20 ungdommer hver. Vi starter i februar og avslutter i juni, og i denne peridoen deltar ungdommene på 4 obligatoriske samlinger om trafikksikkerhet. Vi spanderer belønning på de som fullfører; En bilreparasjon - eller en tur til Rudskogen og banekjøring med Porsche Cayman. 
LES MER HER >>>

podkast 400 400

PODKAST

Vinteren 2020 startet Nullvisjonen Agder opp sin egen podkast. Episodene er frittstående og er av litt ulik lengde, ca. 12-15 minutter. Man finner episodene på 5 ulike plattformer, blant annet Spotify. Alle er selvsagt gratis tilgjengelige, og de høres faktisk av titusener av lyttere. For full oversikt over episodene, og omtale av dem, klikker du deg videre.
ALLE VÅRE EPISODER >>
Anbefalte sider

trafikkvett agderfk 18pluss trafoen trygg trafikk svv
politiet russ paa vei toi vti trafikkatferd 3

 

agder fk logo lang

  • Artikkelvisninger 3994334
Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter

Innhold © Nullvisjonen Agder