svv veikartVi anbefaler en karttjeneste fra Statens Vegvesen med all info om vei. Her kan man finne eks. trafikkulykker med detaljert informasjon om hendelsen og en mengde annet som brøyting, fartsgrenser, veidekke, tilstand på veien, kameraer osv.

Kommuner kan ved hjelp av denne tjenesten eks. lage nøyaktige oversikter over ulykker i sin kommune på ulike veityper.

 

Kartene finnes her:

www.vegvesen.no/vegkart

 

Vi har prøvd denne avanserte kartbaserte tjenesten og anbefaler den!

Vi har laget en bildebasert veiledning som er laget som nedlastbar Power Point i versjon pptx og pdf. Det første bildet er satt i under her.

Dette er bare ETT eksempel på de utallige anvendelser av karttjenesten.
Vi håper veiledningen er nok til at du som bruker kommer godt i gang.

 

pptxVeiledning pptx - obs 20Mb       pdfVeiledning PDF 5Mb

 

01

 

 

BRUKERVEILEDNING HOS STATENS VEGVESEN OGSÅ:

https://www.vegdata.no/vegkart/brukerveiledning/


Statens Vegvesen infomerer slik om bruk av informasjon fra denne databanken:

Bruk av data:

Informasjon fra Nasjonal vegdatabank tilgjengeliggjøres under  Norsk lisens for offentlige data. Dette betyr at Informasjonen kan, med de begrensningene som følger av lisensen, brukes til ethvert formål og i en enhver sammenheng. Informasjonen kan inneholde feil og utelatelser, og Statens vegvesen gir ingen garantier for informasjonens innhold eller aktualitet.

Ved bruk av informasjon fra Nasjonal vegdatabank, skal følgende tekst alltid oppgis:

«Inneholder data under norsk lisens for offentlige data (NLOD) tilgjengeliggjort av Statens vegvesen.»

nullvisjonen black 400 400

NULLVISJONEN?

Nullvisjonen i Norge, som begrep og tenkemåte, hadde 20 års jublileum i februar 2021. Nullvisjonen Agder startet opp i 2003.
Nullvisjonen er grunnlaget for alt trafikksikkerhetsarbeid i Norge - en visjon om at det ikke skal forekomme ulykker med drepte eller hardt skadde i trafikken. Trafikantene og myndighetene har et delt ansvar for trafikksikkerheten.
LES MER HER >>

film bilde 400 400

FILMSERIER

Nullvisjonen Agder har gjennom årene laget mange filmserier. Filmene retter seg mot ulike grupper og har ulike temaer. Det er filmer som passer for RUSS, for FORELDRE, for FERIEBILISTER osv. Vi har også fått laget flere tegnefilmer. Filmene brukes i undervisning og på våre tre Facebooksider. De har en snert av humor - men med et alvorlig budskap.
SE FILMER HER >>

rudskogen 400 400

UNGDOMSPROSJEKTET

Hver år kjører vi vårt ungdomsprosjekt i alle tre regioner for 10-20 ungdommer hver. Vi starter i februar og avslutter i juni, og i denne peridoen deltar ungdommene på 4 obligatoriske samlinger om trafikksikkerhet. Vi spanderer belønning på de som fullfører; En bilreparasjon - eller en tur til Rudskogen og banekjøring med Porsche Cayman. 
LES MER HER >>>

podkast 400 400

PODKAST

Vinteren 2020 startet Nullvisjonen Agder opp sin egen podkast. Episodene er frittstående og er av litt ulik lengde, ca. 12-15 minutter. Man finner episodene på 5 ulike plattformer, blant annet Spotify. Alle er selvsagt gratis tilgjengelige, og de høres faktisk av titusener av lyttere. For full oversikt over episodene, og omtale av dem, klikker du deg videre.
ALLE VÅRE EPISODER >>
Anbefalte sider

trafikkvett agderfk 18pluss trafoen trygg trafikk svv
politiet russ paa vei toi vti trafikkatferd 3

 

agder fk logo lang

  • Artikkelvisninger 3994342
Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter

Innhold © Nullvisjonen Agder