ts dag 16 aTrafikksikkerhet er for de aller fleste videregående skolene prioritert på topp i ukene før russetiden. Da er det høysesong for Nullvisjonen. Det arrangeres trafikksikkerhetsdager på de videregående skolene rundt i hele Vest-Agder fylke.

 Dagene planlegges av russen og skolens lærere - og et par steder får også Nullvisjonen være med i komitèene. Mange dager med god variasjon arrangeres!

Mye ulikt innhold

TS-dagene (trafikksikkerhetsdagene) inneholder både informasjon, elevdeltakelse og "action".
Mange steder kalles dagen for "Russ, rus og trafikk".

Deltakerne er avgangselever på videregående skoler, både fra VG2 og VG3.

Steder Nullvisjonen pleier å delta:
Flekkefjord, Lista, Mandal, Søgne, Kvadraturen, Tangen, Vågsbygd, Vennesla, Byremo, Øvrebø...

 

Mange aktører 

Aktører er litt ulikt fra skole til skole, men folk og utstyr fra disse er ofte med:
Nullvisjonen, 18pluss, politi, ambulanse, brann, helsesøster, luftambulansen, ulike sannhetsvitner som har opplevd ulykker selv eller med venner og familie...

Elevene får se simulerte ulykker og redningsaksjoner, infofilmer, de får prøve seg med promillebriller, på kollisjonsvekter osv.

 

Her er noen bilder og video fra ulike arrangementer i år og tidligere år:

vaagsbygd 01

sogne04 sogne04

sogne04

sogne01

vekter01

ts dag 16 a

 

flfjord03

flfjord02

flfjord03

 

02

05

01

07

 

01

byremo vgs

 

 

 

 

nullvisjonen black 400 400

NULLVISJONEN?

Nullvisjonen i Norge, som begrep og tenkemåte, hadde 20 års jublileum i februar 2021. Nullvisjonen Agder startet opp i 2003.
Nullvisjonen er grunnlaget for alt trafikksikkerhetsarbeid i Norge - en visjon om at det ikke skal forekomme ulykker med drepte eller hardt skadde i trafikken. Trafikantene og myndighetene har et delt ansvar for trafikksikkerheten.
LES MER HER >>

film bilde 400 400

FILMSERIER

Nullvisjonen Agder har gjennom årene laget mange filmserier. Filmene retter seg mot ulike grupper og har ulike temaer. Det er filmer som passer for RUSS, for FORELDRE, for FERIEBILISTER osv. Vi har også fått laget flere tegnefilmer. Filmene brukes i undervisning og på våre tre Facebooksider. De har en snert av humor - men med et alvorlig budskap.
SE FILMER HER >>

rudskogen 400 400

UNGDOMSPROSJEKTET

Hver år kjører vi vårt ungdomsprosjekt i alle tre regioner for 10-20 ungdommer hver. Vi starter i februar og avslutter i juni, og i denne peridoen deltar ungdommene på 4 obligatoriske samlinger om trafikksikkerhet. Vi spanderer belønning på de som fullfører; En bilreparasjon - eller en tur til Rudskogen og banekjøring med Porsche Cayman. 
LES MER HER >>>

podkast 400 400

PODKAST

Vinteren 2020 startet Nullvisjonen Agder opp sin egen podkast. Episodene er frittstående og er av litt ulik lengde, ca. 12-15 minutter. Man finner episodene på 5 ulike plattformer, blant annet Spotify. Alle er selvsagt gratis tilgjengelige, og de høres faktisk av titusener av lyttere. For full oversikt over episodene, og omtale av dem, klikker du deg videre.
ALLE VÅRE EPISODER >>
Anbefalte sider

trafikkvett agderfk 18pluss trafoen trygg trafikk svv
politiet russ paa vei toi vti trafikkatferd 3

 

agder fk logo lang

  • Artikkelvisninger 3994293
Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter

Innhold © Nullvisjonen Agder