ts 05Det tradisjonelle russekurset flyttes i år til Søgne vgs, og dagen er satt til onsdag 8. november. Kurset er en samling for 2-3 russ og lærere fra hver av Vest-Agders videregående skoler og er "kick-off" for skolenes planlegging av sine trafikksikkerhetsdager.

 

Rosfjord før - Søgne i år

Før:

Samlingene har i mange år vært holdt i oktober/november på Rosfjord hotell i Lyngdal. Der har vi samlet 50-60 personer fra russestyrene ved de videregående skolene i Vest-Agder + noen lærere. Det vanlige har vært at skolene har deltatt med 2-3 elever og 1-2 lærer hver.

Dagen har innehold ulike innlegg, foredrag og deltakelse fra sannhetsvitner.
Etter dette har komitèene ved skolene planlagt sine trafikksikkerhetsdager gjennom vinteren og avholdt dem om våren - oftest i forkant av russetiden.

 

I år:

I år vil vi lage denne russesamlingen litt mer praktisk enn den har vært tidligere. Vi vil lage den som et eksempel på hvordan en trafikksikkerhetsdag kan gjennomføres. Ikke en mal eller en fasit, men et eksempel.

Det vil bli ulike foredrag og innlegg innendørs, demonstrasjon av redningsaksjon utendørs samt rullering på ulike stasjoner både ute og inne. Mange aktører vil være med.

Opplegget krever plass, og vi har derfor flyttet kurset til Søgne videregående skole og Søgne gamle Prestegård som ligger vegg-i-vegg.

I flere år har også skolene i østre del av Vest-Agder hatt lengst reisevei til kurs. Den blir noe kortere nå.

Dag/tid/sted: 
Søgne videregående skole
8.november 2017 kl. 08.45 - 15.15.
Lunsj serveres.

Deltakelse er gratis.

 

Sett av datoer tidlig!

Skolene oppfordres til å finne datoer for sine arrangementer i 2018 tidlig slik at man kan unngå "dato-kollisjoner". I 2016 og 2017 gikk dette meget bra! Noen av aktørene på trafikksikkerhetdagene deltar flere steder, og ikke alle kan være to steder samtidig :-).

 

Samarbeid med Trygg Trafikk

"Russekurset" er et samarbeid med Trygg Trafikk i Vest-Agder.
Nullvisjonen arrangerer det praktiske med sted, påmelding, innhold og gjennomføring.


Påmelding kan i år sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Angi antall lærere og antall elever. Navn trengs ikke. 

VELKOMMEN!!

 

Eksempler fra noen stasjoner på ulike arrangementer:

ts 05

ts 03

ts 01

ts 02

ts 04

ts 06

 

 

film bilde 400 400

FILMSERIER

Nullvisjonen Agder har gjennom årene laget mange filmserier. Filmene retter seg mot ulike grupper og har ulike temaer. Det er filmer som passer for RUSS, for FORELDRE, for FERIEBILISTER osv. Vi har også fått laget flere tegnefilmer. Filmene brukes i undervisning og på våre tre Facebooksider. De har en snert av humor - men med et alvorlig budskap.
SE FILMER HER >>

podkast 400 400

PODKAST

Vinteren 2020 startet Nullvisjonen Agder opp sin egen podkast. Episodene er frittstående og er av litt ulik lengde, ca. 12-15 minutter. Man finner episodene på 5 ulike plattformer, blant annet Spotify. Alle er selvsagt gratis tilgjengelige, og de høres faktisk av titusener av lyttere. For full oversikt over episodene, og omtale av dem, klikker du deg videre.
ALLE VÅRE EPISODER >>

nullvisjonen black 400 400

NULLVISJONEN?

Nullvisjonen i Norge, som begrep og tenkemåte, hadde 20 års jublileum i februar 2021. Nullvisjonen Agder startet opp i 2003.
Nullvisjonen er grunnlaget for alt trafikksikkerhetsarbeid i Norge - en visjon om at det ikke skal forekomme ulykker med drepte eller hardt skadde i trafikken. Trafikantene og myndighetene har et delt ansvar for trafikksikkerheten.
LES MER HER >>
Anbefalte sider

trafikkvett agderfk 18pluss trafoen trygg trafikk svv politiet russ paa vei toi vti 

agder fk logo lang

Artikkelvisninger
3574132
Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter

Innhold © Nullvisjonen Agder

Personvern og cookies

Denne erklæringen gjelder for Nullvisjonen Agder med tilhørende nettsider.

Hva er informasjonskapsler (“cookies”) og lokal lagring av data?
Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Dataene kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider, hvilken nettleser du bruker, hvilke annonser du har blitt vist. Slike “lokalt lagrede data” kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på tjenestene til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk bedre tilrettelagt og mer meningsfullt for deg. Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg (slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende), men informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne.

Hva bruker vi informasjonskapsler og lokalt lagret data til?
Vi bruker lokal lagring av data for å:

Levere og tilpasse tjenestene våre til enheten og nettleseren du bruker
Gi deg relevant og tilpasset innhold
Måle og analysere trafikken på nettsidene

Endringer
Vi kan komme til å gjøre endringer i denne Personvernerklæringen for eksempel som en konsekvens av at vi gjør endringer i oppbyggingen av eller funksjonalitet på nettsiden. Dersom vi gjør vesentlig endringer, vil vi informere om dette på nettsiden.