virusDersom helsetilstanden din - eller din medisinering - går ut over dine evner som sjåfør, skal du ikke kjøre. I den perioden vi er inne i nå, tar alle sterkt utvidede hensyn til sine medmennesker mht smittefaren. 


 

Corona – Covid-19 rammer mange funksjoner i landet vårt for tiden.

Det er viktig at alle tar hensyn til hverandre også i trafikken! Er du for syk til å kjøre, skal du la være! Norges nullvisjon er uendret. Nullvisjonen Agders aktivitet påvirkes, så i en periode framover vil vi måtte endre vårt arbeid en del.

Skoler og barnehager stenges, mange sitter i hjemmekarantene. Samfunnskritiske funksjoner som nødetater, helsevesen, finans og transportnæringen underlegges tydelige styringer på aktivitet, og atter andre bransjer stenges helt ned for å begrense smitten, og strekker «toppen» av smitten mer over tid slik at vi ikke får en topp som lammer hele samfunnet.

For oss i Nullvisjonen Agder betyr dette at  vårens hektiske periode med trafikksikkerhetsdager på mange skoler nå er avlyst, eller i det minste utsatt på ubestemt tid. Det samme gjelder mange avtaler om besøk i barnehager, på helsestasjoner og annet.

Men, vi kommer sterkt tilbake!

Vi jobber den neste perioden med alternative informasjonsformer, slik at vi fremdeles kan nå ut til innbyggere i Agder med informasjon. Dette vil ligne litt på den nettbaserte opplæringen som drives i skolene for tiden.

Det vil i en peridoe framover informeres eks. her på nettsiden, på våre tre Facebooksider, på bloggen, på YouTube mm. Det vil framover også jobbes fram en egen kanal for podcast.

Vi anbefaler å følge våre Facebooksider for informasjon og lenker.

Mye er annerledes i den nærmeste tiden – men omsorgen og ansvaret for hverandre – det står fast.

Alle skal trygt hjem!

 

KJØR FORSIKTIG!

nullvisjonen black 400 400

NULLVISJONEN?

Nullvisjonen i Norge, som begrep og tenkemåte, hadde 20 års jublileum i februar 2021. Nullvisjonen Agder startet opp i 2003.
Nullvisjonen er grunnlaget for alt trafikksikkerhetsarbeid i Norge - en visjon om at det ikke skal forekomme ulykker med drepte eller hardt skadde i trafikken. Trafikantene og myndighetene har et delt ansvar for trafikksikkerheten.
LES MER HER >>

film bilde 400 400

FILMSERIER

Nullvisjonen Agder har gjennom årene laget mange filmserier. Filmene retter seg mot ulike grupper og har ulike temaer. Det er filmer som passer for RUSS, for FORELDRE, for FERIEBILISTER osv. Vi har også fått laget flere tegnefilmer. Filmene brukes i undervisning og på våre tre Facebooksider. De har en snert av humor - men med et alvorlig budskap.
SE FILMER HER >>

rudskogen 400 400

UNGDOMSPROSJEKTET

Hver år kjører vi vårt ungdomsprosjekt i alle tre regioner for 10-20 ungdommer hver. Vi starter i februar og avslutter i juni, og i denne peridoen deltar ungdommene på 4 obligatoriske samlinger om trafikksikkerhet. Vi spanderer belønning på de som fullfører; En bilreparasjon - eller en tur til Rudskogen og banekjøring med Porsche Cayman. 
LES MER HER >>>

podkast 400 400

PODKAST

Vinteren 2020 startet Nullvisjonen Agder opp sin egen podkast. Episodene er frittstående og er av litt ulik lengde, ca. 12-15 minutter. Man finner episodene på 5 ulike plattformer, blant annet Spotify. Alle er selvsagt gratis tilgjengelige, og de høres faktisk av titusener av lyttere. For full oversikt over episodene, og omtale av dem, klikker du deg videre.
ALLE VÅRE EPISODER >>
Anbefalte sider

trafikkvett agderfk 18pluss trafoen trygg trafikk svv
politiet russ paa vei toi vti trafikkatferd 3

 

agder fk logo lang

  • Artikkelvisninger 3994320
Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter

Innhold © Nullvisjonen Agder