Våren 2022 ble det etablert et nytt samarbeidsforum for dem som driver med direkte utøvende holdningsskapende trafikksikkerhetsarbeid. Tanken er å dele erfaringer, metoder og kunnskap samt diskutere faglige saker. Nullvisjonen Agder deltar.

trafikkatferd 5

Man finner forumets nettside her:

www.trafikkatferd.no 


Facebooksiden er her, følg den gjerne:
https://www.facebook.com/trafikkatferd
Vi ønsker oss tusenvis av følgere.

 


Om forumet

Trafikkatferd.no Nasjonalt forum for utøvere av holdningsskapende trafikksikkerhetsarbeid er en samarbeidsarena for personer som driver utøvende, holdningsarbeid mot ulike trafikantgrupper i hele landet.

Trafikkatferd.no skal:

• Søke og inkludere personer som driver med denne typen arbeid
• Markedsføre forumet og hverandres tiltak
• Dele kunnskap, erfaringer og metoder
• Sikre høy fagkompetanse blant medlemmene


MØTER

Forumets medlemmer treffer hverandre på digitale møter noen ganger i løpet av året, og det satses på et årlig fysisk treff.

Vi i Nullvisjonen Agder ser det som svært nyttig å treffe andre personer rundt i landet som driver med direkte utøvende holdningsskapende trafikksikkerhetsarbeid slik som oss. Arbeidet drives på ulike måter mot ulike målgrupper og innen ulike rammer, men det er lærerikt å høre om hverandres arbeid.

 

Medlemmer

På forumets nettside kan man se hvem som er medlemmer i dag, og kontaktinformasjon for dem som ønsker å melde seg inn.

Medlemsskap i Trafikkatferd.no er gratis for alle medlemmer og er åpent for alle personer som driver direkte utøvende holdningsarbeid mot ulike trafikantgrupper. Det ønskes medlemmer fra hele landet, og økonomi skal ikke være et hinder.

 

Stiftet 9. mars 2022

Det nasjonale forumet Trafikkatferd.no ble stiftet på Lillehammer 9. mars 2022. Der ble det valgt et styre og det ble lagd vedtekter. Intensjonen er å samle utøvere av holdningsskapende trafikksikkerhetsarbeid for å dele kunnskap, erfaringer og metoder.

 

Holdningsskapende arbeid

Det er tre hovedfaktorer som har betydning innen trafikksikkerhet - alt fysisk angående veisystemene, vær, føre osv.., kjøretøyenes tilstand OG de enkelte trafikantenes egen ATFERD. Medlemmene i dette forumet arbeider direkte med atferd mot ulike trafikantgrupper.


trafikkatferd 2

 

Man finner forumets nettside her:

www.trafikkatferd.no 


Facebooksiden er her, følg den gjerne:
https://www.facebook.com/trafikkatferd
Vi ønsker oss tusenvis av følgere.

 

film bilde 400 400

FILMSERIER

Nullvisjonen Agder har gjennom årene laget mange filmserier. Filmene retter seg mot ulike grupper og har ulike temaer. Det er filmer som passer for RUSS, for FORELDRE, for FERIEBILISTER osv. Vi har også fått laget flere tegnefilmer. Filmene brukes i undervisning og på våre tre Facebooksider. De har en snert av humor - men med et alvorlig budskap.
SE FILMER HER >>

podkast 400 400

PODKAST

Vinteren 2020 startet Nullvisjonen Agder opp sin egen podkast. Episodene er frittstående og er av litt ulik lengde, ca. 12-15 minutter. Man finner episodene på 5 ulike plattformer, blant annet Spotify. Alle er selvsagt gratis tilgjengelige, og de høres faktisk av titusener av lyttere. For full oversikt over episodene, og omtale av dem, klikker du deg videre.
ALLE VÅRE EPISODER >>

nullvisjonen black 400 400

NULLVISJONEN?

Nullvisjonen i Norge, som begrep og tenkemåte, hadde 20 års jublileum i februar 2021. Nullvisjonen Agder startet opp i 2003.
Nullvisjonen er grunnlaget for alt trafikksikkerhetsarbeid i Norge - en visjon om at det ikke skal forekomme ulykker med drepte eller hardt skadde i trafikken. Trafikantene og myndighetene har et delt ansvar for trafikksikkerheten.
LES MER HER >>
Anbefalte sider

trafikkvett agderfk 18pluss trafoen trygg trafikk svv politiet russ paa vei toi vti 
trafikkatferd 3

agder fk logo lang

Artikkelvisninger
3859295
Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter

Innhold © Nullvisjonen Agder

Personvern og cookies

Denne erklæringen gjelder for Nullvisjonen Agder med tilhørende nettsider.

Hva er informasjonskapsler (“cookies”) og lokal lagring av data?
Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Dataene kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider, hvilken nettleser du bruker, hvilke annonser du har blitt vist. Slike “lokalt lagrede data” kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på tjenestene til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk bedre tilrettelagt og mer meningsfullt for deg. Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg (slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende), men informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne.

Hva bruker vi informasjonskapsler og lokalt lagret data til?
Vi bruker lokal lagring av data for å:

Levere og tilpasse tjenestene våre til enheten og nettleseren du bruker
Gi deg relevant og tilpasset innhold
Måle og analysere trafikken på nettsidene

Endringer
Vi kan komme til å gjøre endringer i denne Personvernerklæringen for eksempel som en konsekvens av at vi gjør endringer i oppbyggingen av eller funksjonalitet på nettsiden. Dersom vi gjør vesentlig endringer, vil vi informere om dette på nettsiden.