Også denne høsten deles det ut gratis refleksvester til alle førsteklassinger i Agder. Nullvisjonen er i full gang, så mange har allerede fått sine vester.

 

20220819 1228111. klasse Austerdalen skole Kvinesdal


Årets vester er grønne, neste år blir det delt ut gule vester, så grønne igjen... Dersom vestene brukes i to år, vil man se forskjell på de to første årstrinnene. 

Dette er et av mange årlige tiltak i Agder som vi vet tas godt imot.


Utdeling og trafikkprat

Vestene deles ut til elevene på skolene av Nullvisjonen Agder, Trygg Trafikk og på noen skoler av politiet. Utdelingen kombineres med en liten trafikkprat med elevene der viktigheten av å være synlige i trafikken er sentral, men man kommer også inn på ulike trafikkregler og hvordan vi alle kan være forsiktige i trafikken.


Vest til skolestart?

En del skoler ønsker refleksvestene levert før skolestart slik at de er klare til bruk allerede fra første skoledag. Da besøkes elevene senere.

De fleste skoler skriver navn på vestene med tusj. En god rutine!

Og reflekskonkurranser med ulike tellinger er populært i løpet av høsten og vinteren. Vi anbefaler å gjøre dette, og kommer som før gjerne rundt på skolene for å forklare om viktigheten av å gjøre seg synlig - og motivere for videre bruk.


SANG

På Sira skole i Flekkefjord ble det takket for vestene med en sang.
Skru opp lyden og hør disse 5-6-åringene som sang dette allerede 2. skoledag.

 

 

BLI SETT - BRUK REFLEKS!
(Obs: Gjelder også voksne!)

nullvisjonen black 400 400

NULLVISJONEN?

Nullvisjonen i Norge, som begrep og tenkemåte, hadde 20 års jublileum i februar 2021. Nullvisjonen Agder startet opp i 2003.
Nullvisjonen er grunnlaget for alt trafikksikkerhetsarbeid i Norge - en visjon om at det ikke skal forekomme ulykker med drepte eller hardt skadde i trafikken. Trafikantene og myndighetene har et delt ansvar for trafikksikkerheten.
LES MER HER >>

film bilde 400 400

FILMSERIER

Nullvisjonen Agder har gjennom årene laget mange filmserier. Filmene retter seg mot ulike grupper og har ulike temaer. Det er filmer som passer for RUSS, for FORELDRE, for FERIEBILISTER osv. Vi har også fått laget flere tegnefilmer. Filmene brukes i undervisning og på våre tre Facebooksider. De har en snert av humor - men med et alvorlig budskap.
SE FILMER HER >>

rudskogen 400 400

UNGDOMSPROSJEKTET

Hver år kjører vi vårt ungdomsprosjekt i alle tre regioner for 10-20 ungdommer hver. Vi starter i februar og avslutter i juni, og i denne peridoen deltar ungdommene på 4 obligatoriske samlinger om trafikksikkerhet. Vi spanderer belønning på de som fullfører; En bilreparasjon - eller en tur til Rudskogen og banekjøring med Porsche Cayman. 
LES MER HER >>>

podkast 400 400

PODKAST

Vinteren 2020 startet Nullvisjonen Agder opp sin egen podkast. Episodene er frittstående og er av litt ulik lengde, ca. 12-15 minutter. Man finner episodene på 5 ulike plattformer, blant annet Spotify. Alle er selvsagt gratis tilgjengelige, og de høres faktisk av titusener av lyttere. For full oversikt over episodene, og omtale av dem, klikker du deg videre.
ALLE VÅRE EPISODER >>
Anbefalte sider

trafikkvett agderfk 18pluss trafoen trygg trafikk svv
politiet russ paa vei toi vti trafikkatferd 3

 

agder fk logo lang

  • Artikkelvisninger 4043744
Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter

Innhold © Nullvisjonen Agder