Ronni Ellefsen har nettopp takket ja til å overta som leder av Nullvisjonen i Lister etter Torstein Salvesen som gir seg i april. 

 

 

ronni nov 22

Det satses på en periode med «overlapping» i mars og april slik at Ronni settes godt inn i arbeidet.

Ronni Ellefsen kommer fra Agder politidistrikt der han har bakgrunn fra både operativ tjeneste, forebyggende seksjon og som politikontakt. Han har også jobbet en periode i konfliktrådet. Ronni er i tillegg utdannet lærer og har erfaring fra ungdomsskolen. Nullvisjonen Agder har samarbeidet med Ronni i flere år.

Ronni forteller at han er svært opptatt av forebygging på mange felt i ett 0-100 års perspektiv - fra vugge til grav. Han er genuint interessert i mennesket - hele mennesket, hvordan vi fungere i gitte situasjoner og faser i livet, hva og hvem som påvirker oss. Forståelsen om at vi er forskjellige, og bevisstheten på at vi alle har noe vi er gode på.

Ronni er også nasjonal kursleder i førstehjelp ved selvmordsfare, og han holder kurs om forebygging av selvmord. I tillegg er han politisk engasjert i Lindesnes kommune der han sitter i kommunestyret. Ronni er 47 år, gift og har 2 tvillingjenter på 15 år. Han er bosatt i Mandal, men oppvokst på Vigeland.

Nullvisjonen Agder ønsker Ronni Ellefsen velkommen, og vi ser fram til han starter opp til våren. Han overtar da nåværende kontor i Lyngdal og vil primært jobbe i Listerregionen slik Salvesen gjør i dag. Men samarbeid med de andre kollegene vil også føre ham en del rundt i Agder utenfor egen region.

Nullvisjonen Agder er som kjent fullfinansiert av Agder fylkeskommune, men ansettelsesforholdet er i en vertskommune. For Ronni blir dette Lyngdal kommune.

Ronni forteller at han allerede føler seg godt tatt imot og ser fram til oppstarten våren 2023.

 

film bilde 400 400

FILMSERIER

Nullvisjonen Agder har gjennom årene laget mange filmserier. Filmene retter seg mot ulike grupper og har ulike temaer. Det er filmer som passer for RUSS, for FORELDRE, for FERIEBILISTER osv. Vi har også fått laget flere tegnefilmer. Filmene brukes i undervisning og på våre tre Facebooksider. De har en snert av humor - men med et alvorlig budskap.
SE FILMER HER >>

podkast 400 400

PODKAST

Vinteren 2020 startet Nullvisjonen Agder opp sin egen podkast. Episodene er frittstående og er av litt ulik lengde, ca. 12-15 minutter. Man finner episodene på 5 ulike plattformer, blant annet Spotify. Alle er selvsagt gratis tilgjengelige, og de høres faktisk av titusener av lyttere. For full oversikt over episodene, og omtale av dem, klikker du deg videre.
ALLE VÅRE EPISODER >>

nullvisjonen black 400 400

NULLVISJONEN?

Nullvisjonen i Norge, som begrep og tenkemåte, hadde 20 års jublileum i februar 2021. Nullvisjonen Agder startet opp i 2003.
Nullvisjonen er grunnlaget for alt trafikksikkerhetsarbeid i Norge - en visjon om at det ikke skal forekomme ulykker med drepte eller hardt skadde i trafikken. Trafikantene og myndighetene har et delt ansvar for trafikksikkerheten.
LES MER HER >>
Anbefalte sider

trafikkvett agderfk 18pluss trafoen trygg trafikk svv politiet russ paa vei toi vti 
trafikkatferd 3

agder fk logo lang

Artikkelvisninger
3910783
Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter

Innhold © Nullvisjonen Agder

Personvern og cookies

Denne erklæringen gjelder for Nullvisjonen Agder med tilhørende nettsider.

Hva er informasjonskapsler (“cookies”) og lokal lagring av data?
Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Dataene kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider, hvilken nettleser du bruker, hvilke annonser du har blitt vist. Slike “lokalt lagrede data” kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på tjenestene til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk bedre tilrettelagt og mer meningsfullt for deg. Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg (slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende), men informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne.

Hva bruker vi informasjonskapsler og lokalt lagret data til?
Vi bruker lokal lagring av data for å:

Levere og tilpasse tjenestene våre til enheten og nettleseren du bruker
Gi deg relevant og tilpasset innhold
Måle og analysere trafikken på nettsidene

Endringer
Vi kan komme til å gjøre endringer i denne Personvernerklæringen for eksempel som en konsekvens av at vi gjør endringer i oppbyggingen av eller funksjonalitet på nettsiden. Dersom vi gjør vesentlig endringer, vil vi informere om dette på nettsiden.