Ronni Ellefsen har nettopp takket ja til å overta som leder av Nullvisjonen i Lister etter Torstein Salvesen som gir seg i april. 

 

 

ronni nov 22

Det satses på en periode med «overlapping» i mars og april slik at Ronni settes godt inn i arbeidet.

Ronni Ellefsen kommer fra Agder politidistrikt der han har bakgrunn fra både operativ tjeneste, forebyggende seksjon og som politikontakt. Han har også jobbet en periode i konfliktrådet. Ronni er i tillegg utdannet lærer og har erfaring fra ungdomsskolen. Nullvisjonen Agder har samarbeidet med Ronni i flere år.

Ronni forteller at han er svært opptatt av forebygging på mange felt i ett 0-100 års perspektiv - fra vugge til grav. Han er genuint interessert i mennesket - hele mennesket, hvordan vi fungere i gitte situasjoner og faser i livet, hva og hvem som påvirker oss. Forståelsen om at vi er forskjellige, og bevisstheten på at vi alle har noe vi er gode på.

Ronni er også nasjonal kursleder i førstehjelp ved selvmordsfare, og han holder kurs om forebygging av selvmord. I tillegg er han politisk engasjert i Lindesnes kommune der han sitter i kommunestyret. Ronni er 47 år, gift og har 2 tvillingjenter på 15 år. Han er bosatt i Mandal, men oppvokst på Vigeland.

Nullvisjonen Agder ønsker Ronni Ellefsen velkommen, og vi ser fram til han starter opp til våren. Han overtar da nåværende kontor i Lyngdal og vil primært jobbe i Listerregionen slik Salvesen gjør i dag. Men samarbeid med de andre kollegene vil også føre ham en del rundt i Agder utenfor egen region.

Nullvisjonen Agder er som kjent fullfinansiert av Agder fylkeskommune, men ansettelsesforholdet er i en vertskommune. For Ronni blir dette Lyngdal kommune.

Ronni forteller at han allerede føler seg godt tatt imot og ser fram til oppstarten våren 2023.