JANUAR 2023

Årsrapport for 2022 finnes her >>

 


November 2017:

Alle kontaktpersoner for våre 5 kommuner er nå på plass.
Se både de nye og de "gamle" her >>

 


Lindesnes kommune vedtok i januar 2016 at de også blir med i Nullvisjonen.

Dermed er alle regionens kommuner med! Velkommen!!!

En kontaktperson kommer på plass snart.

 


Mandal kommune er nå blitt med i Nullvisjonen.

Se under "Våre kommuner" i menyen til venstre hvem som er kontaktperson.

Saken er også omtalt her >> 

 


SYKKELPROSJEKT

sykkelaksjon-marnardal

Aldri før har en klasse vunnet sykkelprosjektet to år på rad, men den rekorden ble altså satt i år. 7. trinn ved Øyslebø skole vant overlegent i fjor etter en fantastisk innsats. Normalt er ikke vinnerne motivert til å ta ut det som er nødvendig for å vinne året etter. 7. trinn viste at dette er fullt mulig, og slo til og med sin egen rekord fra i fjor. I løpet av fire uker syklet elevene i gjennomsnitt fantastiske 3102, 5 minutter hver. Det er imponerende! De har virkelig fortjent premien i form av gavekort hos G sport.

I fire uker konkurrerte 6. og 7. klassinger fra Marnardal og Audnedal i sykkelkonkurransen om å ha flest minutter i gjennomsnitt pr elev i klassen. Som tidligere er det krav om bruk av hjelm, og for å gjøre det mest mulig rettferdig teller man minutter på sykkelen, ikke kilometer.

Hensikten er å koble trafikksikkerhet og folkehelse gjennom fysisk aktivitet og generell trafikksikkerhet for syklende.

De neste plasseringene kom svært tett, og for første gang måtte vi dele en pallplass. Andreplassen delte 6. trinn ved Øyslebø skole og 6. trinn ved Laudal skole som begge hadde nær 1700 minutter på sykkelen i gjennomsnitt pr elev. En velfortjent sykkelcomputer og et par småting i premie til disse elevene.

6. trinn ved Byremo i Audnedal var da heldige og ble satt opp på tredjeplassen.

Gratulerer til vinnerne, og takk for en veldig god deltakelse!

 


UNGDOMSPROSJEKTET

Nullvisjonsprosjektet har valgt å rette mye av arbeidet mot ungdommer de siste årene. Bakgrunnen for denne satsingen er flersidig. I bygder har man ofte en annerledes kjørekultur enn bynære strøk. Bilen er ikke bare et fremkomstmiddel, den er også en arena for fellesskap og kommunikasjon mellom de unge. Ikke minst er ungdommer i en aldersgruppe som det er svært høy risiko for å innblandes i ulykke.

u-prosjekt-02

Les mer om dette her >>