Hør gjerne vår PODCAST om Nullvisjonen i Norge og i AGDER:

https://anchor.fm/nullvisjonen-agder/episodes/Nullvisjonen-i-Norge-og-Nullvisjonen-Agder-ecrsb6


 

FINNMARK fylke klarte seg gjennom hele 2012 uten trafikkdrepte!

TROMS fylke hadde ingen drepte i 2014!


Sitater fra avisen Finnmarken etter 2012-rekorden:

"Dette er gledelig og viser at vi er på rett vei. I forholdet til  gjennomsnittet i alle år siden tusenårsskiftet på 250 drepte, har vi nå  nesten 100 færre trafikkdrepte", sier veidirektør Terje Moe Gustavsen, som fortsatt synes 145 er et for høyt tall.

"Dette er mer enn tall og statistikk. Bak hver eneste ulykke er det en  tragedie som rammer familie, kolleger, venner og lokalsamfunn", legger Terje Moe Gustavsen til.

Forskning viser at antall trafikkdrepte kan halveres dersom;

 Alle overholder fartsgrensene

 Alle bruker bilbelte

 Alle kjører rusfritt

- Og - det er vel ikke mulig å ha en annen visjon enn NULL?
  Skulle man sagt seg "fornøyd" med 40, 65 eller 84??

 

nullvisjonen-sort-2

 

 

nullvisjonen black 400 400

NULLVISJONEN?

Nullvisjonen i Norge, som begrep og tenkemåte, hadde 20 års jublileum i februar 2021. Nullvisjonen Agder startet opp i 2003.
Nullvisjonen er grunnlaget for alt trafikksikkerhetsarbeid i Norge - en visjon om at det ikke skal forekomme ulykker med drepte eller hardt skadde i trafikken. Trafikantene og myndighetene har et delt ansvar for trafikksikkerheten.
LES MER HER >>

film bilde 400 400

FILMSERIER

Nullvisjonen Agder har gjennom årene laget mange filmserier. Filmene retter seg mot ulike grupper og har ulike temaer. Det er filmer som passer for RUSS, for FORELDRE, for FERIEBILISTER osv. Vi har også fått laget flere tegnefilmer. Filmene brukes i undervisning og på våre tre Facebooksider. De har en snert av humor - men med et alvorlig budskap.
SE FILMER HER >>

rudskogen 400 400

UNGDOMSPROSJEKTET

Hver år kjører vi vårt ungdomsprosjekt i alle tre regioner for 10-20 ungdommer hver. Vi starter i februar og avslutter i juni, og i denne peridoen deltar ungdommene på 4 obligatoriske samlinger om trafikksikkerhet. Vi spanderer belønning på de som fullfører; En bilreparasjon - eller en tur til Rudskogen og banekjøring med Porsche Cayman. 
LES MER HER >>>

podkast 400 400

PODKAST

Vinteren 2020 startet Nullvisjonen Agder opp sin egen podkast. Episodene er frittstående og er av litt ulik lengde, ca. 12-15 minutter. Man finner episodene på 5 ulike plattformer, blant annet Spotify. Alle er selvsagt gratis tilgjengelige, og de høres faktisk av titusener av lyttere. For full oversikt over episodene, og omtale av dem, klikker du deg videre.
ALLE VÅRE EPISODER >>
Anbefalte sider

trafikkvett agderfk 18pluss trafoen trygg trafikk svv
politiet russ paa vei toi vti trafikkatferd 3

 

agder fk logo lang

  • Artikkelvisninger 4043781
Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter

Innhold © Nullvisjonen Agder