Vi stiller opp med stands på ulike arrangementer.

 

INFORMASJON og kunnskap er selvsagte stikkord. Vi har med en TV som viser filmer i loop hele tiden - enten 5 filmer om foreldre som rollemodeller, eller 2 filmer om påkjørsler av fotgjengere og bråstopp i 70 mot en stein - eller annet...

 

Vi deler ut informasjonsbrosjyrer.

Vi har med vekter for å illustrere hva man veier ved en bråstopp i 40, 60 og 80.

Vi har har med promillebriller slik at man kan prøve å gå rundt med disse - eller utføre ulike "pusle- og stableoppgaver" - med lite kontroll.

Vi kan også stille med våre tilhengere BRÅSTOPP i 10 km/t og/eller VELTEPETTER.

 


Noen av våre roll-ups:

telefontelefontelefontelefontelefontelefontelefontelefontelefontelefon

 arbeidskjøring

 

 

 

 

 

 

 

nullvisjonen black 400 400

NULLVISJONEN?

Nullvisjonen i Norge, som begrep og tenkemåte, hadde 20 års jublileum i februar 2021. Nullvisjonen Agder startet opp i 2003.
Nullvisjonen er grunnlaget for alt trafikksikkerhetsarbeid i Norge - en visjon om at det ikke skal forekomme ulykker med drepte eller hardt skadde i trafikken. Trafikantene og myndighetene har et delt ansvar for trafikksikkerheten.
LES MER HER >>

film bilde 400 400

FILMSERIER

Nullvisjonen Agder har gjennom årene laget mange filmserier. Filmene retter seg mot ulike grupper og har ulike temaer. Det er filmer som passer for RUSS, for FORELDRE, for FERIEBILISTER osv. Vi har også fått laget flere tegnefilmer. Filmene brukes i undervisning og på våre tre Facebooksider. De har en snert av humor - men med et alvorlig budskap.
SE FILMER HER >>

rudskogen 400 400

UNGDOMSPROSJEKTET

Hver år kjører vi vårt ungdomsprosjekt i alle tre regioner for 10-20 ungdommer hver. Vi starter i februar og avslutter i juni, og i denne peridoen deltar ungdommene på 4 obligatoriske samlinger om trafikksikkerhet. Vi spanderer belønning på de som fullfører; En bilreparasjon - eller en tur til Rudskogen og banekjøring med Porsche Cayman. 
LES MER HER >>>

podkast 400 400

PODKAST

Vinteren 2020 startet Nullvisjonen Agder opp sin egen podkast. Episodene er frittstående og er av litt ulik lengde, ca. 12-15 minutter. Man finner episodene på 5 ulike plattformer, blant annet Spotify. Alle er selvsagt gratis tilgjengelige, og de høres faktisk av titusener av lyttere. For full oversikt over episodene, og omtale av dem, klikker du deg videre.
ALLE VÅRE EPISODER >>
Anbefalte sider

trafikkvett agderfk 18pluss trafoen trygg trafikk svv
politiet russ paa vei toi vti trafikkatferd 3

 

agder fk logo lang

  • Artikkelvisninger 4068362
Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter

Innhold © Nullvisjonen Agder