Kjører du motorsykkel – lett-, kanskje mellomtung – eller tung sykkel. Uansett klasse og sykkeltype så har vi et godt tilbud til deg.
Helt gratis kan du den 1. juni, 13.juli, 10. august og 14.september ta turen til Vamoen gokart bane i Finsland (på toppen av Kristiansand) for å utvikle dine førerferdigheter. 


Vi åpner kl 1700 og holder på 2-3 timer med kjøring i pass som varer 10 minutter for ca 10 motorsykler av gangen. 

Her tilbyr Nullvisjonen Agder sammen med Holy Riders MC Sørlandet og NAF MC Sørlandet helt gratis opplegg på banen med faglig bistand fra Wright trafikkskoles dyktige og meget erfarne trafikklærere Roger, Erik og Tom. Vil du at de skal se spesielt på deg – ja da får du utlevert en refleksvest slik at trafikklærerne ser der og følger god med når du er utpå.

Denne gokart banen er et eldorado for MC, med sving etter sving etter sving og med varierende lengde og krapphet i hver eneste sving.

Hastigheten er lav og innenfor veitrafikklovens bestemmelser, du må kjøre registrert sykkel og bruke sikkerhetsutstyr for å få kjøre, men så får du altså en helt gratis opplevelse med god egenutvikling.

Kjører du enda med L på ryggen? Fortvil ikke – ta med deg veilederen din til Vamoen, her kjører og øver dere sammen på banen – og får terpet ferdigheter langt mer intenst enn ute på veien.

Vi tilbyr en sosial ramme, med masse trivelige mennesker, god prat om og rundt motorsykler og positive MC førere som vil bli bedre i det vi driver med.

Lysten på ei pølse eller en kaffe? Kanskje vann eller brus frister mer – slapp av, til og med dette får du på Vamoen disse torsdagene.

Ta turen til Vamoen på de nevnte datoene – så garanterer vi en hyggelig kveld med god læring slik at du blir en sikrere motorsyklist.

Bilder:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100078266224009&sk=photos

eller

https://www.facebook.com/profile.php?id=100074202476829&sk=photos

nullvisjonen black 400 400

NULLVISJONEN?

Nullvisjonen i Norge, som begrep og tenkemåte, hadde 20 års jublileum i februar 2021. Nullvisjonen Agder startet opp i 2003.
Nullvisjonen er grunnlaget for alt trafikksikkerhetsarbeid i Norge - en visjon om at det ikke skal forekomme ulykker med drepte eller hardt skadde i trafikken. Trafikantene og myndighetene har et delt ansvar for trafikksikkerheten.
LES MER HER >>

film bilde 400 400

FILMSERIER

Nullvisjonen Agder har gjennom årene laget mange filmserier. Filmene retter seg mot ulike grupper og har ulike temaer. Det er filmer som passer for RUSS, for FORELDRE, for FERIEBILISTER osv. Vi har også fått laget flere tegnefilmer. Filmene brukes i undervisning og på våre tre Facebooksider. De har en snert av humor - men med et alvorlig budskap.
SE FILMER HER >>

rudskogen 400 400

UNGDOMSPROSJEKTET

Hver år kjører vi vårt ungdomsprosjekt i alle tre regioner for 10-20 ungdommer hver. Vi starter i februar og avslutter i juni, og i denne peridoen deltar ungdommene på 4 obligatoriske samlinger om trafikksikkerhet. Vi spanderer belønning på de som fullfører; En bilreparasjon - eller en tur til Rudskogen og banekjøring med Porsche Cayman. 
LES MER HER >>>

podkast 400 400

PODKAST

Vinteren 2020 startet Nullvisjonen Agder opp sin egen podkast. Episodene er frittstående og er av litt ulik lengde, ca. 12-15 minutter. Man finner episodene på 5 ulike plattformer, blant annet Spotify. Alle er selvsagt gratis tilgjengelige, og de høres faktisk av titusener av lyttere. For full oversikt over episodene, og omtale av dem, klikker du deg videre.
ALLE VÅRE EPISODER >>
Anbefalte sider

trafikkvett agderfk 18pluss trafoen trygg trafikk svv
politiet russ paa vei toi vti trafikkatferd 3

 

agder fk logo lang

  • Artikkelvisninger 3994210
Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter

Innhold © Nullvisjonen Agder