20. juni 2023 vedtok Fylkestinget i Agder at det skulle ansattes en 4. Nullvisjonsleder. Enstemming vedtak. Det har lenge vært aktuelt, men nå er det altså besluttet og avgjort på øverste nivå i fylket. 

Denne stillingen vil etter all sannsynlighet få Gjerstad som sin vertskommune. Ved denne utvidelsen så viser politikkere og administrasjonen i Agder at de følger opp vedtaket som Stortinget gjorde tilbake av 2002 om at vi skulle ha en Visjon i Norge om 0 drepte og 0 hardt skadde i trafikken. 2030 er målet at vi skal være nede i 350 drepte og hardt skadde, mens i 2050 så skal dette målet være 0.

For å kunne klare å oppnå dette målet - denne Visjonen så må hver og en av oss jobbe med våre holdninger og adferd i trafikken. 

Vi 3 andre ledere innen Nullvisjonen i Agder er selvsagt svært godt fornøyd med dette vedtaket og skal gjøre vårt ytterste for at han/hun som får denne stillingen blir tatt godt imot i "Nullvisjon-familien". Stillingen blir nok lyst ut til høsten og ansettelse rundt nyttår. 

Dersom DU er intressert i denne stillingen og lurer på hva jobben innebære, så ikke vær redd for å kontakte noen av oss i Nullvisjonen. 


nullvisjonen black 400 400

NULLVISJONEN?

Nullvisjonen i Norge, som begrep og tenkemåte, hadde 20 års jublileum i februar 2021. Nullvisjonen Agder startet opp i 2003.
Nullvisjonen er grunnlaget for alt trafikksikkerhetsarbeid i Norge - en visjon om at det ikke skal forekomme ulykker med drepte eller hardt skadde i trafikken. Trafikantene og myndighetene har et delt ansvar for trafikksikkerheten.
LES MER HER >>

film bilde 400 400

FILMSERIER

Nullvisjonen Agder har gjennom årene laget mange filmserier. Filmene retter seg mot ulike grupper og har ulike temaer. Det er filmer som passer for RUSS, for FORELDRE, for FERIEBILISTER osv. Vi har også fått laget flere tegnefilmer. Filmene brukes i undervisning og på våre tre Facebooksider. De har en snert av humor - men med et alvorlig budskap.
SE FILMER HER >>

rudskogen 400 400

UNGDOMSPROSJEKTET

Hver år kjører vi vårt ungdomsprosjekt i alle tre regioner for 10-20 ungdommer hver. Vi starter i februar og avslutter i juni, og i denne peridoen deltar ungdommene på 4 obligatoriske samlinger om trafikksikkerhet. Vi spanderer belønning på de som fullfører; En bilreparasjon - eller en tur til Rudskogen og banekjøring med Porsche Cayman. 
LES MER HER >>>

podkast 400 400

PODKAST

Vinteren 2020 startet Nullvisjonen Agder opp sin egen podkast. Episodene er frittstående og er av litt ulik lengde, ca. 12-15 minutter. Man finner episodene på 5 ulike plattformer, blant annet Spotify. Alle er selvsagt gratis tilgjengelige, og de høres faktisk av titusener av lyttere. For full oversikt over episodene, og omtale av dem, klikker du deg videre.
ALLE VÅRE EPISODER >>
Anbefalte sider

trafikkvett agderfk 18pluss trafoen trygg trafikk svv
politiet russ paa vei toi vti trafikkatferd 3

 

agder fk logo lang

  • Artikkelvisninger 4058015
Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter

Innhold © Nullvisjonen Agder