I juni reiste Nullvisjonen Agder og 27 unge voksne (18-24 år) til Rudskogen for å få profesjonell kjøreopplæring og kjøre Porsche Cayman på bane. Tur til Rudskogen er en belønning for å ha gjennomført Ungdomsprosjektet via Nullvisjonen. 

 Vi leide buss fra Sirdalbussen som fraktet oss til Rudskogen i Rakkestad via Sverige. Turen gikk over to dager med overnatting i Sverige, Strømstad. De 27 ungdommene har gjennomført og bestått 4 kvelder med fokus på trafikksikkerhet, og vist gode trafikkale holdninger iløpet av de ca 3,5 mnd som de var med på prosjektet. 

Vi, Nullvisjonen Agder er kjempestolt av å kunne arrangere ett slikt godt og viktig tilbud til unge sjåfører, som - etter all sannsynlighet - er med å gjøre de og de rundt dem til tryggere og mer bevisste sjåfører i trafikken. Og på denne måten være med å jobbe mot Visjonen om 0 drepte og 0 hardt skadde i trafikken. 

Og når man da i tillegg ser hvordan både selvtillit og glede - på og utenfor banen - vokste og vennskap ble bygd gjennom prosjektperioden, så er det virkelig verdt all tid, energi og penger som Nullvisjonen Agder bruker på dette. 

For mer informasjon om Ungdomsprosjektet så følg med på denne hjemmesiden, eller ta kontakt med en av oss regionledere. 

Klikk her for å se filmen fra turen til Rudskogen 2023. Filmen varer i 4 minutter og er laget av Ronny Blix.

nullvisjonen black 400 400

NULLVISJONEN?

Nullvisjonen i Norge, som begrep og tenkemåte, hadde 20 års jublileum i februar 2021. Nullvisjonen Agder startet opp i 2003.
Nullvisjonen er grunnlaget for alt trafikksikkerhetsarbeid i Norge - en visjon om at det ikke skal forekomme ulykker med drepte eller hardt skadde i trafikken. Trafikantene og myndighetene har et delt ansvar for trafikksikkerheten.
LES MER HER >>

film bilde 400 400

FILMSERIER

Nullvisjonen Agder har gjennom årene laget mange filmserier. Filmene retter seg mot ulike grupper og har ulike temaer. Det er filmer som passer for RUSS, for FORELDRE, for FERIEBILISTER osv. Vi har også fått laget flere tegnefilmer. Filmene brukes i undervisning og på våre tre Facebooksider. De har en snert av humor - men med et alvorlig budskap.
SE FILMER HER >>

rudskogen 400 400

UNGDOMSPROSJEKTET

Hver år kjører vi vårt ungdomsprosjekt i alle tre regioner for 10-20 ungdommer hver. Vi starter i februar og avslutter i juni, og i denne peridoen deltar ungdommene på 4 obligatoriske samlinger om trafikksikkerhet. Vi spanderer belønning på de som fullfører; En bilreparasjon - eller en tur til Rudskogen og banekjøring med Porsche Cayman. 
LES MER HER >>>

podkast 400 400

PODKAST

Vinteren 2020 startet Nullvisjonen Agder opp sin egen podkast. Episodene er frittstående og er av litt ulik lengde, ca. 12-15 minutter. Man finner episodene på 5 ulike plattformer, blant annet Spotify. Alle er selvsagt gratis tilgjengelige, og de høres faktisk av titusener av lyttere. For full oversikt over episodene, og omtale av dem, klikker du deg videre.
ALLE VÅRE EPISODER >>
Anbefalte sider

trafikkvett agderfk 18pluss trafoen trygg trafikk svv
politiet russ paa vei toi vti trafikkatferd 3

 

agder fk logo lang

  • Artikkelvisninger 3994301
Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter

Innhold © Nullvisjonen Agder