Alle 4 i Nullvisjonen.1. kopi

Svein Ture Gundersen (nr 3 fra venstre) har takket ja til stillingen i Nullvisjonen Agder. Han begynner i jobben 2. januar 2024 og får Gjerstad som sin vertskommune. Svein blir regionleder for store deler av gamle Øst-Agder.

 Svein Tuve

Tirsdag 31.10 traff vi tre andre i Nullvisjonen Svein for første gang, og førsteinntrykket var helt topp. Dette lover bra for Nullvisjonens arbeid og spesielt innbyggere i gamle Øst-Agder, som fram til nå ikke har hatt en dedikert ansatt fra Nullvisjonen.

Over en kaffikopp så pratet vi løst og fast om jobben, hverdagen i Nullvisjonen og veien videre - samarbeid osv. Det var ett godt og produktivt møte, som det kommer til å bli flere av framover for å sikre ett bredt og godt holdningsskapende arbeid til innbyggerne i hele Agder. 

Svein er 37 år og kommer fra Grimstad, men bosatt i Risør. Han er samboer og pappa til 2 jenter. Svein har jobbet som trafikklærer i 10 år både i Grimstad og Arendal. 

På spørsmål om han er motivert for jobben så var svaret klart. Han er supermotivert til å sette i gang med et så utrolig viktig arbeid. Være med å påvirke befolkningens holdninger, og på den måten jobbe mot målet/visjonen til Nullvisjonen om 0 drepte og 0 hardt skadde i trafikken.  

nullvisjonen black 400 400

NULLVISJONEN?

Nullvisjonen i Norge, som begrep og tenkemåte, hadde 20 års jublileum i februar 2021. Nullvisjonen Agder startet opp i 2003.
Nullvisjonen er grunnlaget for alt trafikksikkerhetsarbeid i Norge - en visjon om at det ikke skal forekomme ulykker med drepte eller hardt skadde i trafikken. Trafikantene og myndighetene har et delt ansvar for trafikksikkerheten.
LES MER HER >>

film bilde 400 400

FILMSERIER

Nullvisjonen Agder har gjennom årene laget mange filmserier. Filmene retter seg mot ulike grupper og har ulike temaer. Det er filmer som passer for RUSS, for FORELDRE, for FERIEBILISTER osv. Vi har også fått laget flere tegnefilmer. Filmene brukes i undervisning og på våre tre Facebooksider. De har en snert av humor - men med et alvorlig budskap.
SE FILMER HER >>

rudskogen 400 400

UNGDOMSPROSJEKTET

Hver år kjører vi vårt ungdomsprosjekt i alle tre regioner for 10-20 ungdommer hver. Vi starter i februar og avslutter i juni, og i denne peridoen deltar ungdommene på 4 obligatoriske samlinger om trafikksikkerhet. Vi spanderer belønning på de som fullfører; En bilreparasjon - eller en tur til Rudskogen og banekjøring med Porsche Cayman. 
LES MER HER >>>

podkast 400 400

PODKAST

Vinteren 2020 startet Nullvisjonen Agder opp sin egen podkast. Episodene er frittstående og er av litt ulik lengde, ca. 12-15 minutter. Man finner episodene på 5 ulike plattformer, blant annet Spotify. Alle er selvsagt gratis tilgjengelige, og de høres faktisk av titusener av lyttere. For full oversikt over episodene, og omtale av dem, klikker du deg videre.
ALLE VÅRE EPISODER >>
Anbefalte sider

trafikkvett agderfk 18pluss trafoen trygg trafikk svv
politiet russ paa vei toi vti trafikkatferd 3

 

agder fk logo lang

  • Artikkelvisninger 4068411
Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter

Innhold © Nullvisjonen Agder