Tom Erik Donnestad justert 1170x778

"Det er en kjensgjerning at opp mot fire av ti ulykker i arbeidslivet med alvorlig eller dødlig utfall er trafikkulykker, der ulykker skjer til/fra jobb i arbeidstiden". Dette sier Tom Erik Dønnestad, regionleder i region Kristiansand i Nullvisjonen Agder. (Bilde og tekst er kopiert fra Fritidsnytt.no)


I dette intervjuet så kommer Dønnestad med oppfordringer på trafikal atferd i arbeidstiden og fritiden. Han snakker om antall drepte i trafikken for Agder og Norge. 

Dønnestad fortelle om Nullvisjon Agder sin oppstart, utvikling, vekst og samarbeid. Han er også veldig tydelig på at vi ikke har noen å miste, og at din og min adferd er avgjørende til færre ulykker.

Gå inn på fritidsnytt.no for å lese mer om dette - ANBEFALES; 
https://fritidsnytt.no/nullvisjonen-agder-fire-av-ti-ulykker-i-arbeidslivet-skjer-i-trafikken-pa-vei-til-fra-jobb/?fbclid=IwAR1Y9TirsOFxCbvzMulDpDit0iPImbAH8WPjfl2MZo0iWVFCossmODQmZN4 

 

nullvisjonen black 400 400

NULLVISJONEN?

Nullvisjonen i Norge, som begrep og tenkemåte, hadde 20 års jublileum i februar 2021. Nullvisjonen Agder startet opp i 2003.
Nullvisjonen er grunnlaget for alt trafikksikkerhetsarbeid i Norge - en visjon om at det ikke skal forekomme ulykker med drepte eller hardt skadde i trafikken. Trafikantene og myndighetene har et delt ansvar for trafikksikkerheten.
LES MER HER >>

film bilde 400 400

FILMSERIER

Nullvisjonen Agder har gjennom årene laget mange filmserier. Filmene retter seg mot ulike grupper og har ulike temaer. Det er filmer som passer for RUSS, for FORELDRE, for FERIEBILISTER osv. Vi har også fått laget flere tegnefilmer. Filmene brukes i undervisning og på våre tre Facebooksider. De har en snert av humor - men med et alvorlig budskap.
SE FILMER HER >>

rudskogen 400 400

UNGDOMSPROSJEKTET

Hver år kjører vi vårt ungdomsprosjekt i alle tre regioner for 10-20 ungdommer hver. Vi starter i februar og avslutter i juni, og i denne peridoen deltar ungdommene på 4 obligatoriske samlinger om trafikksikkerhet. Vi spanderer belønning på de som fullfører; En bilreparasjon - eller en tur til Rudskogen og banekjøring med Porsche Cayman. 
LES MER HER >>>

podkast 400 400

PODKAST

Vinteren 2020 startet Nullvisjonen Agder opp sin egen podkast. Episodene er frittstående og er av litt ulik lengde, ca. 12-15 minutter. Man finner episodene på 5 ulike plattformer, blant annet Spotify. Alle er selvsagt gratis tilgjengelige, og de høres faktisk av titusener av lyttere. For full oversikt over episodene, og omtale av dem, klikker du deg videre.
ALLE VÅRE EPISODER >>
Anbefalte sider

trafikkvett agderfk 18pluss trafoen trygg trafikk svv
politiet russ paa vei toi vti trafikkatferd 3

 

agder fk logo lang

  • Artikkelvisninger 4043751
Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter

Innhold © Nullvisjonen Agder