tour-des-fjords-logoDet store sykkelrittet Tour des Fjords har kjøpt sine refleksvester av Nullvisjonen.

Hele 500 vakter og funksjonærer blir uniformert med refleksvester med vår logo og nettadresse under det 5 dager lange sykkelrittet fra Bergen til Stavanger.

 

 

 

I slutten av mai arrangeres sykkelrittet Tour des Fjords for både internasjonale topplag, norske topplag og tursyklister. Det lages egne barneritt også.


Det er tre virkelig store sykkelritt i Norge - Tour of Norway, Arctic Race og Tour des Fjord. Alle vakter og funksjonærer vil i det ene altså ha refleksvester fra Nullvisjonen.

Jan Inge Hegreberg i Tour des Fjords har flere ganger kjøpt refleksvester av Nullvisjonen - denne gangen gjorde vi litt ekstra ut av dette mht logotrykk.
Hegreberg legger ikke skjul på at trafikksikkerhet er svært, svært viktig under deres arrangement.

 

tour-des-fjords
Jan Inge Hegreberg i Tour des Fjords får overlevert sine 500 vester fra Nullvisjonens Torstein Salvesen.

 

Daglig leder, Roy Hegreberg, sier dette:

Tour des Fjords starter i Bergen 28. mai og vil vise frem det beste av FjordNorge på sin ferd via Hardanger til Haugesund, Ryfylke og Stavanger Regionen. Ikke bare til befolkningen langs løypa, men også til TV seere i hele Norge via 2,5 timers sending hver dag på TV2 hovedkanalen fra 16.00-18.30. Her blir det Dag Otto & Co.

 I tillegg kommer sendinger i 47 land via 10 timers sending på Eurosport 2 som vil oppleve et topp internasjonalt sykkelløp gjennom 5 etapper.

tour-des-fjords-ryttere

- I fjor hadde vi 16 lag hvorav 2 World Tour og 3 Continental lag, i år har vi 2 World Tour lag og 5 Continental Pro lag og det kommer flere, forteller Hegreberg.

Alexander Kristoff kommer spissen for et sterkt Katusha lag som er ranket som et av verdens beste lag. Kristoff har uttalt at han ønsker å vinne sitt første etapperitt i Tour des Fjords.

Både Toppsport, MTN, Wanty, og United Healtcare har alle kjørt de fleste av de store klassikerne i år som Amstel Goal Race, Ronde Van Vlaanderen, og Milan San Remo, hvor Kristoff som kjent gikk til topps. Caja Rujal er et av to spanske profflag og vi husker dem fra 2012 da Piedra Perez vant Øster Hus Rogaland GP.

 


Disse lagene er klare:

World Tour:

 • Katusha
 • Cannondale

ProContinental:

 • Topsport Vlaanderen -Baloise
 • MTN Qhubeka p.b Samsung
 • United Healtcare Pro Cycling
 • Wanty- Group Gobert
 • Caja Rural Seguros

Continental

 • Rabobank Development Team
 • Team Øster Hus-Ridley
 • Team Sparebanken Sør
 • Team Joker
 • Team FixIT
 • Team Ringriks-Kraft
 • Team Cult Energy
 • Madison Genesis
 • Team Trefor-Blue Water
 • Firefighters Uppsala CK

 

 

 

 

 

tour-des-fjords-logo-stor

www.tourdesfjords.no

 

 

nullvisjonen black 400 400

NULLVISJONEN?

Nullvisjonen i Norge, som begrep og tenkemåte, hadde 20 års jublileum i februar 2021. Nullvisjonen Agder startet opp i 2003.
Nullvisjonen er grunnlaget for alt trafikksikkerhetsarbeid i Norge - en visjon om at det ikke skal forekomme ulykker med drepte eller hardt skadde i trafikken. Trafikantene og myndighetene har et delt ansvar for trafikksikkerheten.
LES MER HER >>

film bilde 400 400

FILMSERIER

Nullvisjonen Agder har gjennom årene laget mange filmserier. Filmene retter seg mot ulike grupper og har ulike temaer. Det er filmer som passer for RUSS, for FORELDRE, for FERIEBILISTER osv. Vi har også fått laget flere tegnefilmer. Filmene brukes i undervisning og på våre tre Facebooksider. De har en snert av humor - men med et alvorlig budskap.
SE FILMER HER >>

rudskogen 400 400

UNGDOMSPROSJEKTET

Hver år kjører vi vårt ungdomsprosjekt i alle tre regioner for 10-20 ungdommer hver. Vi starter i februar og avslutter i juni, og i denne peridoen deltar ungdommene på 4 obligatoriske samlinger om trafikksikkerhet. Vi spanderer belønning på de som fullfører; En bilreparasjon - eller en tur til Rudskogen og banekjøring med Porsche Cayman. 
LES MER HER >>>

podkast 400 400

PODKAST

Vinteren 2020 startet Nullvisjonen Agder opp sin egen podkast. Episodene er frittstående og er av litt ulik lengde, ca. 12-15 minutter. Man finner episodene på 5 ulike plattformer, blant annet Spotify. Alle er selvsagt gratis tilgjengelige, og de høres faktisk av titusener av lyttere. For full oversikt over episodene, og omtale av dem, klikker du deg videre.
ALLE VÅRE EPISODER >>
Anbefalte sider

trafikkvett agderfk 18pluss trafoen trygg trafikk svv
politiet russ paa vei toi vti trafikkatferd 3

 

agder fk logo lang

 • Artikkelvisninger 3994264
Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter

Innhold © Nullvisjonen Agder