DO2-120Dag Otto Lauritzen hadde nylig et flott motivasjonsforedrag på Kyrkejbygd skule i Åseral.

FAU, en rekke bedrifter i kommunen og Nullvisjonen arrangerte et KICK OFF for en sykkel- og hjelmkampanje. Både voksne og barn skriver under på en kontrakt om sykle mye framover - med hjelm.

 

Voksne skriver under på å sykle 16 timer fra mai til september. Dette tilsvarer 1 timer pr. uke. Store premier venter for de som deltar. I september trekkes vinnerne.


Premier er det også til barn. Småsdkoletrinnet skal eks. sykle 30 minutter pr. uke.

Dag Otto Lauritzen holdt et flott motivasjonsforedrag der han fortalte hvordan han selv hadde kommet tilbake og blitt toppidrettsutøver etter sin fallskjermulykke.

Dag Otto vred i stykker sitt venstre kne da han var 23 år gammel. Ikke mange årene etter var han en av verdens beste syklister. En bragd. Resten av historeien kjenner vi. Seiersrekken hans er meeeget lang. Men etappeseier i Tour de France må i alle fall nevnes - som en av to nordmenn. Den andre har Thor Hushovd tatt.

Dag Otto fortalte om det å sette seg hårete mål, lage oppnåelige delmål og jobbe knallhardt. Han poengterte sterkt at dette ikke kun gjelder for idrett - også for eks. innsats på skolen.

 

01

Kø for å skrive under sykkelkontrakter etter foredraget.

 

02

03

 

05

Bjørn Ivar Birkeland fra Nullvisjonen forteller om kampanjen.

 

06

 

 

 

nullvisjonen black 400 400

NULLVISJONEN?

Nullvisjonen i Norge, som begrep og tenkemåte, hadde 20 års jublileum i februar 2021. Nullvisjonen Agder startet opp i 2003.
Nullvisjonen er grunnlaget for alt trafikksikkerhetsarbeid i Norge - en visjon om at det ikke skal forekomme ulykker med drepte eller hardt skadde i trafikken. Trafikantene og myndighetene har et delt ansvar for trafikksikkerheten.
LES MER HER >>

film bilde 400 400

FILMSERIER

Nullvisjonen Agder har gjennom årene laget mange filmserier. Filmene retter seg mot ulike grupper og har ulike temaer. Det er filmer som passer for RUSS, for FORELDRE, for FERIEBILISTER osv. Vi har også fått laget flere tegnefilmer. Filmene brukes i undervisning og på våre tre Facebooksider. De har en snert av humor - men med et alvorlig budskap.
SE FILMER HER >>

rudskogen 400 400

UNGDOMSPROSJEKTET

Hver år kjører vi vårt ungdomsprosjekt i alle tre regioner for 10-20 ungdommer hver. Vi starter i februar og avslutter i juni, og i denne peridoen deltar ungdommene på 4 obligatoriske samlinger om trafikksikkerhet. Vi spanderer belønning på de som fullfører; En bilreparasjon - eller en tur til Rudskogen og banekjøring med Porsche Cayman. 
LES MER HER >>>

podkast 400 400

PODKAST

Vinteren 2020 startet Nullvisjonen Agder opp sin egen podkast. Episodene er frittstående og er av litt ulik lengde, ca. 12-15 minutter. Man finner episodene på 5 ulike plattformer, blant annet Spotify. Alle er selvsagt gratis tilgjengelige, og de høres faktisk av titusener av lyttere. For full oversikt over episodene, og omtale av dem, klikker du deg videre.
ALLE VÅRE EPISODER >>
Anbefalte sider

trafikkvett agderfk 18pluss trafoen trygg trafikk svv
politiet russ paa vei toi vti trafikkatferd 3

 

agder fk logo lang

  • Artikkelvisninger 3994213
Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter

Innhold © Nullvisjonen Agder