IMG 1468bElever på mellomtrinnet i Vest-Agder har i vår gjennomført ferdighetssykling i ulike løyper på sine skoler. De har også besvart vanskelige teoriprøver og vært gjennom løyper i trafikken.

Nå er også finalen for beste jente og gutt fra hver skole over.

 

 

 

Finalen i Vest-Agder har i mange år vært arrangert i Mandal.

Det er er Trygg Trafikk som står bak arrangementet, men det er NAF som gjennomfører som teknisk arrangør. En rekke frivillige NAF-medlemmer deltar og mange gode hjelpere fra Vassmyra ungdomsskole er også hentet inn.

 

 

Det er viktig å kunne beherske sykkelen godt - da blir man er sikrere trafikant.
Trafikk er ingen lek!

På teoriprøven viser man hva man kan av regler som gjelder for syklister.

 

 

IMG 1462

IMG 1466

IMG 1468

IMG 1477

 

---

 

Eksempel på trafikkløype arrangert av skolene.
Her fra Lyngdal i 2013:


 

 

nullvisjonen black 400 400

NULLVISJONEN?

Nullvisjonen i Norge, som begrep og tenkemåte, hadde 20 års jublileum i februar 2021. Nullvisjonen Agder startet opp i 2003.
Nullvisjonen er grunnlaget for alt trafikksikkerhetsarbeid i Norge - en visjon om at det ikke skal forekomme ulykker med drepte eller hardt skadde i trafikken. Trafikantene og myndighetene har et delt ansvar for trafikksikkerheten.
LES MER HER >>

film bilde 400 400

FILMSERIER

Nullvisjonen Agder har gjennom årene laget mange filmserier. Filmene retter seg mot ulike grupper og har ulike temaer. Det er filmer som passer for RUSS, for FORELDRE, for FERIEBILISTER osv. Vi har også fått laget flere tegnefilmer. Filmene brukes i undervisning og på våre tre Facebooksider. De har en snert av humor - men med et alvorlig budskap.
SE FILMER HER >>

rudskogen 400 400

UNGDOMSPROSJEKTET

Hver år kjører vi vårt ungdomsprosjekt i alle tre regioner for 10-20 ungdommer hver. Vi starter i februar og avslutter i juni, og i denne peridoen deltar ungdommene på 4 obligatoriske samlinger om trafikksikkerhet. Vi spanderer belønning på de som fullfører; En bilreparasjon - eller en tur til Rudskogen og banekjøring med Porsche Cayman. 
LES MER HER >>>

podkast 400 400

PODKAST

Vinteren 2020 startet Nullvisjonen Agder opp sin egen podkast. Episodene er frittstående og er av litt ulik lengde, ca. 12-15 minutter. Man finner episodene på 5 ulike plattformer, blant annet Spotify. Alle er selvsagt gratis tilgjengelige, og de høres faktisk av titusener av lyttere. For full oversikt over episodene, og omtale av dem, klikker du deg videre.
ALLE VÅRE EPISODER >>
Anbefalte sider

trafikkvett agderfk 18pluss trafoen trygg trafikk svv
politiet russ paa vei toi vti trafikkatferd 3

 

agder fk logo lang

  • Artikkelvisninger 3994349
Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter

Innhold © Nullvisjonen Agder