boye-1Trond Boye Hansen er ansatt ved Oslo Universitetssykehus Ullevål og forsker på personskader og dødsfall etter trafikkulykker.

Boye Hansen tar stadig turen til oss her sør for å delta som foreleser på ulike arrangementer. Forelesninger som gjør inntrykk.

 

 

Trond Boye Hansen deltar på flere trafikksikkerhetsdager på skoler og han er fast innslag på våre ungdomsprosjekt. Ungdomsprosjektene har 4 samlinger der Boye Hansen står for innholdet på den ene. Vi har på de andre samlingene med oss både sannhetsvitner, politiet og deltar på 18pluss-kurs.

 

Trond Boye Hansen viser på sine forelesninger bilder fra trafikkulykker og forteller hva som har skjedd. Han har sett utallige ganger hva som er de tre store "killere": Fart, rus og manglende bilbelte.

Han ser også i sitt daglige arbeid hvem som rammes mest: Unge menn. Boye Hansen viser også en del filmklipp, både fra ulykker og fra personer som er rammet - eller de gjenlevende.

 

Som ulykkesforsker må han også ta turen til Agder av og til - dessverre må vi vel si.

 

boye-2

2 personer i rullestol, multihandicappede Martin og Vidar, er med på forelesningene med Boye Hansen. Dette er to personer som har blitt meget sterkt skadet i trafikkulykker, og de forteller sine historier. 

Personene har sittet i rullestol i mange år, de har ikke språk og bruker Roll Talk for å kommunisere med folk. De er avhengige av hjelp 24 timer i døgnet og har med seg sine medhjelpere.

Martins historie her >>

 

boye-3

Trond Boye Hansen har også med seg et bilvrak for å vise hvor lite som skal til.
I denne bilen brukte føreren bilbelte, men passasjeren gjorde det ikke...

 

 

film bilde 400 400

FILMSERIER

Nullvisjonen Agder har gjennom årene laget mange filmserier. Filmene retter seg mot ulike grupper og har ulike temaer. Det er filmer som passer for RUSS, for FORELDRE, for FERIEBILISTER osv. Vi har også fått laget flere tegnefilmer. Filmene brukes i undervisning og på våre tre Facebooksider. De har en snert av humor - men med et alvorlig budskap.
SE FILMER HER >>

podkast 400 400

PODKAST

Vinteren 2020 startet Nullvisjonen Agder opp sin egen podkast. Episodene er frittstående og er av litt ulik lengde, ca. 12-15 minutter. Man finner episodene på 5 ulike plattformer, blant annet Spotify. Alle er selvsagt gratis tilgjengelige, og de høres faktisk av titusener av lyttere. For full oversikt over episodene, og omtale av dem, klikker du deg videre.
ALLE VÅRE EPISODER >>

nullvisjonen black 400 400

NULLVISJONEN?

Nullvisjonen i Norge, som begrep og tenkemåte, hadde 20 års jublileum i februar 2021. Nullvisjonen Agder startet opp i 2003.
Nullvisjonen er grunnlaget for alt trafikksikkerhetsarbeid i Norge - en visjon om at det ikke skal forekomme ulykker med drepte eller hardt skadde i trafikken. Trafikantene og myndighetene har et delt ansvar for trafikksikkerheten.
LES MER HER >>
Anbefalte sider

trafikkvett agderfk 18pluss trafoen trygg trafikk svv politiet russ paa vei toi vti 

agder fk logo lang

Artikkelvisninger
3574272
Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter

Innhold © Nullvisjonen Agder

Personvern og cookies

Denne erklæringen gjelder for Nullvisjonen Agder med tilhørende nettsider.

Hva er informasjonskapsler (“cookies”) og lokal lagring av data?
Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Dataene kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider, hvilken nettleser du bruker, hvilke annonser du har blitt vist. Slike “lokalt lagrede data” kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på tjenestene til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk bedre tilrettelagt og mer meningsfullt for deg. Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg (slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende), men informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne.

Hva bruker vi informasjonskapsler og lokalt lagret data til?
Vi bruker lokal lagring av data for å:

Levere og tilpasse tjenestene våre til enheten og nettleseren du bruker
Gi deg relevant og tilpasset innhold
Måle og analysere trafikken på nettsidene

Endringer
Vi kan komme til å gjøre endringer i denne Personvernerklæringen for eksempel som en konsekvens av at vi gjør endringer i oppbyggingen av eller funksjonalitet på nettsiden. Dersom vi gjør vesentlig endringer, vil vi informere om dette på nettsiden.