vester1-haegebostadHøsten 2014 deler Hægebostad kommune ut 2 stk refleksvester til hver husstand.

Vestene er i størrelsen XL og M og er i utgangspunktet tenkt til ungdom og voksne i husstanden.  

 

 

Barn er de flinkeste til å bruke refleksvest i den mørke årstiden. Vi håper at vi med dette kan være med på å sette fokus på at refleks er like viktig for innbyggere i alle aldre.

 

vester2-haegebostad

Odd Ave Kvinnesland og Torstein Salvesen
Foto: Thomas Grønvold - avisen Lister

 

 

MER DELES UT:

Når vestene blir delt ut, sannsynligvis i begynnelsen av oktober, får alle husstander også en brosjyre om refleksbruk fra Nullvisjonen, en kortversjon av kommuneplanens samfunnsdel og et foreløpig utkast til kommunens første trafikksikkerhetsplan.

 

TRAFIKKSIKKERHETSPLANEN:

Hægebostad kommune har de siste månedene utarbeidet et utkast til en trafikksikkerhetsplan - forøvrig den første noensinne i kommunen - som innbyggerne nå inviteres til å komme med innspill til.

Det har vært arrangert et åpent folkemøte med informasjon om oppstarten i april, planen er utarbeidet fram til nå og et nytt åpent folkemøte holdes 28. oktober.

Planen er tenkt vedtatt av kommunestyret før nyttår.

 

 

nullvisjonen black 400 400

NULLVISJONEN?

Nullvisjonen i Norge, som begrep og tenkemåte, hadde 20 års jublileum i februar 2021. Nullvisjonen Agder startet opp i 2003.
Nullvisjonen er grunnlaget for alt trafikksikkerhetsarbeid i Norge - en visjon om at det ikke skal forekomme ulykker med drepte eller hardt skadde i trafikken. Trafikantene og myndighetene har et delt ansvar for trafikksikkerheten.
LES MER HER >>

film bilde 400 400

FILMSERIER

Nullvisjonen Agder har gjennom årene laget mange filmserier. Filmene retter seg mot ulike grupper og har ulike temaer. Det er filmer som passer for RUSS, for FORELDRE, for FERIEBILISTER osv. Vi har også fått laget flere tegnefilmer. Filmene brukes i undervisning og på våre tre Facebooksider. De har en snert av humor - men med et alvorlig budskap.
SE FILMER HER >>

rudskogen 400 400

UNGDOMSPROSJEKTET

Hver år kjører vi vårt ungdomsprosjekt i alle tre regioner for 10-20 ungdommer hver. Vi starter i februar og avslutter i juni, og i denne peridoen deltar ungdommene på 4 obligatoriske samlinger om trafikksikkerhet. Vi spanderer belønning på de som fullfører; En bilreparasjon - eller en tur til Rudskogen og banekjøring med Porsche Cayman. 
LES MER HER >>>

podkast 400 400

PODKAST

Vinteren 2020 startet Nullvisjonen Agder opp sin egen podkast. Episodene er frittstående og er av litt ulik lengde, ca. 12-15 minutter. Man finner episodene på 5 ulike plattformer, blant annet Spotify. Alle er selvsagt gratis tilgjengelige, og de høres faktisk av titusener av lyttere. For full oversikt over episodene, og omtale av dem, klikker du deg videre.
ALLE VÅRE EPISODER >>
Anbefalte sider

trafikkvett agderfk 18pluss trafoen trygg trafikk svv
politiet russ paa vei toi vti trafikkatferd 3

 

agder fk logo lang

  • Artikkelvisninger 3994237
Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter

Innhold © Nullvisjonen Agder