rudskogen-paaminnelse-2Nullvisjonens ungdomsprosjekt starter opp i slutten av april. Det er ennå noen plasser igjen, men ikke vent for lenge med å bestemme deg nå.

Påmelding fram til påske - om ikke det blir fullbooket før det da...

Hva er ungdomsprosjektet? (les mer)

 

rudskogen-paaminnelse-1

Man følger 3 kveldssamlinger à 2 timer der man får informasjon om trafikksikkerhet og risiko. Nyttig - og kanskje livsviktig informasjon.


Forsker fra Oslo hentes inn en av kveldene. Man deltar også på 18pluss-kurs med eks. glattkjøring. Se www.18pluss.no.

 

PREMIE:

Dersom man følger de 3 samlingene, 18pluss kurset og kjører greit, er man kvalifisert for superpremien TUR TIL RUDSKOGEN MED EN HEL DAGS BANEKJØRING med landets fremste instruktører. En tur verdt mange tusen kroner. Alt er gratis for deltakerne.

Dersom man ikke ønsker å delta på Rudskogen, kan man få betalt sikkerhetsreparasjon av egen bil for inntil kr. 4.000,-.

I tillegg får man et deltakerbevis fra 18pluss-kurset som gir gode rabatter på forsikringen.

 

Se datoer, påmeldingsinformasjon etc. her >>


Pr. 28. mars har vi:

16 påmeldte ungdommer i Lindesnesregionen
10 påmeldte ungdommer i Listerregionen
10 påmeldte ungdommer i Søgne, Songdalen og Vennesla


Tilsammen ca. 4-5 ledige plasser - regionene sees samlet.
Dersom en region får færre påmeldte, kan en annen region ha noen flere.

 

 

Vest-Agder har de siste 25 år ligget på et gjennomsnitt på 3-4 trafikkdrepte ungdommer årlig. I 2013 var dette tallet NULL for første gang. Slik vil vi alle at det skal fortsette! 7 av 10 ulykker skyldes den enkelte trafikants atferd - det er altså i høy grad opp til oss selv og våre egne valg i trafikken.

Ungdom i alderen 18-24 er svært risikoutsatt.

 

Den høyeste søylen under her viser 18-åringer, deretter litt lavere søyler for 19-åringer, 20, 21...
Statistikk for landet som helhet 2004-2011.

 

trollveggen

 

 

 

rudskogen 400 400

UNGDOMSPROSJEKTET

Hver år kjører vi vårt ungdomsprosjekt i alle tre regioner for 10-20 ungdommer hver. Vi starter i februar og avslutter i juni, og i denne peridoen deltar ungdommene på 4 obligatoriske samlinger om trafikksikkerhet. Vi spanderer belønning på de som fullfører; En bilreparasjon - eller en tur til Rudskogen og banekjøring med Porsche Cayman. 
LES MER HER >>>

film bilde 400 400

FILMSERIER

Nullvisjonen Agder har gjennom årene laget mange filmserier. Filmene retter seg mot ulike grupper og har ulike temaer. Det er filmer som passer for RUSS, for FORELDRE, for FERIEBILISTER osv. Vi har også fått laget flere tegnefilmer. Filmene brukes i undervisning og på våre tre Facebooksider. De har en snert av humor - men med et alvorlig budskap.
SE FILMER HER >>

podkast 400 400

PODKAST

Vinteren 2020 startet Nullvisjonen Agder opp sin egen podkast. Episodene er frittstående og er av litt ulik lengde, ca. 12-15 minutter. Man finner episodene på 5 ulike plattformer, blant annet Spotify. Alle er selvsagt gratis tilgjengelige, og de høres faktisk av titusener av lyttere. For full oversikt over episodene, og omtale av dem, klikker du deg videre.
ALLE VÅRE EPISODER >>

nullvisjonen black 400 400

NULLVISJONEN?

Nullvisjonen i Norge, som begrep og tenkemåte, hadde 20 års jublileum i februar 2021. Nullvisjonen Agder startet opp i 2003.
Nullvisjonen er grunnlaget for alt trafikksikkerhetsarbeid i Norge - en visjon om at det ikke skal forekomme ulykker med drepte eller hardt skadde i trafikken. Trafikantene og myndighetene har et delt ansvar for trafikksikkerheten.
LES MER HER >>
Anbefalte sider

trafikkvett agderfk 18pluss trafoen trygg trafikk svv politiet russ paa vei toi vti 

agder fk logo lang

Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter

Innhold © Nullvisjonen Agder

Personvern og cookies

Denne erklæringen gjelder for Nullvisjonen Agder med tilhørende nettsider.

Hva er informasjonskapsler (“cookies”) og lokal lagring av data?
Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Dataene kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider, hvilken nettleser du bruker, hvilke annonser du har blitt vist. Slike “lokalt lagrede data” kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på tjenestene til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk bedre tilrettelagt og mer meningsfullt for deg. Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg (slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende), men informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne.

Hva bruker vi informasjonskapsler og lokalt lagret data til?
Vi bruker lokal lagring av data for å:

Levere og tilpasse tjenestene våre til enheten og nettleseren du bruker
Gi deg relevant og tilpasset innhold
Måle og analysere trafikken på nettsidene

Endringer
Vi kan komme til å gjøre endringer i denne Personvernerklæringen for eksempel som en konsekvens av at vi gjør endringer i oppbyggingen av eller funksjonalitet på nettsiden. Dersom vi gjør vesentlig endringer, vil vi informere om dette på nettsiden.