virusDersom helsetilstanden din - eller din medisinering - går ut over dine evner som sjåfør, skal du ikke kjøre. I den perioden vi er inne i nå, tar alle sterkt utvidede hensyn til sine medmennesker mht smittefaren. 


 

Corona – Covid-19 rammer mange funksjoner i landet vårt for tiden.

Det er viktig at alle tar hensyn til hverandre også i trafikken! Er du for syk til å kjøre, skal du la være! Norges nullvisjon er uendret. Nullvisjonen Agders aktivitet påvirkes, så i en periode framover vil vi måtte endre vårt arbeid en del.

Skoler og barnehager stenges, mange sitter i hjemmekarantene. Samfunnskritiske funksjoner som nødetater, helsevesen, finans og transportnæringen underlegges tydelige styringer på aktivitet, og atter andre bransjer stenges helt ned for å begrense smitten, og strekker «toppen» av smitten mer over tid slik at vi ikke får en topp som lammer hele samfunnet.

For oss i Nullvisjonen Agder betyr dette at  vårens hektiske periode med trafikksikkerhetsdager på mange skoler nå er avlyst, eller i det minste utsatt på ubestemt tid. Det samme gjelder mange avtaler om besøk i barnehager, på helsestasjoner og annet.

Men, vi kommer sterkt tilbake!

Vi jobber den neste perioden med alternative informasjonsformer, slik at vi fremdeles kan nå ut til innbyggere i Agder med informasjon. Dette vil ligne litt på den nettbaserte opplæringen som drives i skolene for tiden.

Det vil i en peridoe framover informeres eks. her på nettsiden, på våre tre Facebooksider, på bloggen, på YouTube mm. Det vil framover også jobbes fram en egen kanal for podcast.

Vi anbefaler å følge våre Facebooksider for informasjon og lenker.

Mye er annerledes i den nærmeste tiden – men omsorgen og ansvaret for hverandre – det står fast.

Alle skal trygt hjem!

 

KJØR FORSIKTIG!
Anbefalte sider

trafikkvett agderfk 18pluss trafoen trygg trafikk svv politiet russ paa vei toi vti 

agder fk logo lang

Artikkelvisninger
3574244
Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter

Innhold © Nullvisjonen Agder

Personvern og cookies

Denne erklæringen gjelder for Nullvisjonen Agder med tilhørende nettsider.

Hva er informasjonskapsler (“cookies”) og lokal lagring av data?
Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Dataene kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider, hvilken nettleser du bruker, hvilke annonser du har blitt vist. Slike “lokalt lagrede data” kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på tjenestene til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk bedre tilrettelagt og mer meningsfullt for deg. Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg (slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende), men informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne.

Hva bruker vi informasjonskapsler og lokalt lagret data til?
Vi bruker lokal lagring av data for å:

Levere og tilpasse tjenestene våre til enheten og nettleseren du bruker
Gi deg relevant og tilpasset innhold
Måle og analysere trafikken på nettsidene

Endringer
Vi kan komme til å gjøre endringer i denne Personvernerklæringen for eksempel som en konsekvens av at vi gjør endringer i oppbyggingen av eller funksjonalitet på nettsiden. Dersom vi gjør vesentlig endringer, vil vi informere om dette på nettsiden.