podVi i Nullvisjonen Agder startet våren 2020 vår egen kanal for PODCAST. Vi publiserer der nye episoder fortløpende. Det vil handle om trafikksikkerhet på ulike måter. 


 

Våren 2020 ble litt spesiell for Nullvisjonen Agder. I stedet for en vanlig travel vår, var det en del undervisning og trafikkdager som falt ut av planen pga faren for Coronasmitte - og dermed eks. nedstengte skoler.

MEN en del av den ledige tiden ble raskt fylt med formidling av trafikksikkerhet i andre kanaler. Det gav oss tid (og et lite spark bak) til endelig å starte en egen PODCAST-kanal. En del episoder ligger allerede tilgjengelig på diverse plattformer der man finner podcaster - og det vil fortløpende komme flere med ujevne mellomrom. 

 

Innspillingene startet under "Corona-tiden", og det var en del å ta hensyn til mht avstand, hygienetiltak og antall personer - men det gikk greit å forholde seg til dette.

Med denne "lyd-kanalen" kan vi kanskje nå ut til enda flere med informasjon om trafikksikkerhet og ulike tiltak. Vi prøver å være tilstede i de fleste "kanaler".

 -

PODCASTEN vil oppdateres med nye episoder utover i 2020 og 2021...

Du finner oss på den plattformen du pleier å høre podcast.
Søk etter Nullvisjonen Agder.


Husk at vi ikke er proffer på lyd, men det er fint hørbart - høyere legger vi ikke lista.

Anbefalte plattformer er:

ANCHOR 

SPOTIFY

BREAKER

RADIO PUBLIC


 

Vår egen landingsside for alle episoder er her >>

 

 

podkast mic

Foto: Marit Bech Olsen, 18pluss