vinnerneUngt Entreprenørskap samlet for en stund siden 140 ungdommer fra Listerregionen på Lista flystasjon til Gründercamp. Dette er en treningsleir i kreativitet og nyskaping. Vinnerne hadde svar på HVORDAN FÅ FLERE UNGDOMMER TIL Å BRUKE SYKKELHJELM?

 

Dagen inneholdt jobbing i grupper med innlagte presentasjoner av idèer for dommerpaneler. Semifinaler, finaler i rene "idol-stil".

Ungdommene kunne velge blant problemstillinger fra den planlagte familieparken Knertenland mtp både ungdomstilbud og markedsføring. De kunne også velge å hjelpe renovasjonsselkapene med ulike avfallsløsninger og problemer rundt søppeldunker.

Nullvisjonen i Lister deltok også som en av "oppdragsgiverne" - og vinnerene hadde altså valgt oppgaven mht SYKKELHJELM og hadde gode, kreative og innovative løsninger på hvordan man skal få flere ungdommer til å bruke sykkelhjelm.

 

Vinnerne var en jentegruppe fra Flekkefjord.
De hadde idèer som eks. at hjelmene bør ha utskiftbare deksler akkurat som mobiltelefoner. Hull bak til hårets "hestehale" var også ønskelig. De ville også ha trådløse høyttalere i hjelmen, men ikke øreplugger da dette går på trafikksikkerheten løs. Jentene presenterte sine løsninger glimrende for dommere og publikum.

jobbing-1

Jobbing i grupper. Ny oppgave hver time. Godt styrt opplegg fra Ungt Entreprenørskap.
http://www.ue.no/Agder

 

vinnerne

Vinnerjentene fra Flekkefjord.

 

torstein 20 02 lite

Torstein Salvesen
Listerregionen

905 55 947
E-post

F lister
Anbefalte sider

trafikkvett agderfk 18pluss trafoen trygg trafikk svv politiet russ paa vei toi vti 
trafikkatferd 3

agder fk logo lang

Artikkelvisninger
3763704
Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter

Innhold © Nullvisjonen Agder

Personvern og cookies

Denne erklæringen gjelder for Nullvisjonen Agder med tilhørende nettsider.

Hva er informasjonskapsler (“cookies”) og lokal lagring av data?
Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Dataene kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider, hvilken nettleser du bruker, hvilke annonser du har blitt vist. Slike “lokalt lagrede data” kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på tjenestene til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk bedre tilrettelagt og mer meningsfullt for deg. Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg (slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende), men informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne.

Hva bruker vi informasjonskapsler og lokalt lagret data til?
Vi bruker lokal lagring av data for å:

Levere og tilpasse tjenestene våre til enheten og nettleseren du bruker
Gi deg relevant og tilpasset innhold
Måle og analysere trafikken på nettsidene

Endringer
Vi kan komme til å gjøre endringer i denne Personvernerklæringen for eksempel som en konsekvens av at vi gjør endringer i oppbyggingen av eller funksjonalitet på nettsiden. Dersom vi gjør vesentlig endringer, vil vi informere om dette på nettsiden.